Home / Άλλα Σπόρ / Στο μίτινγκ κλειστού του Κότμπους η Γκούσιν

Στο μίτινγκ κλειστού του Κότμπους η Γκούσιν

Η Τατιάνα Γκούσιν ξεκίνησε τη σεζόν του κλειστού στίβου στο Λουξεμβούργο με άλμα στο 1,80, όμως αποχώρησε με ενόχληση στο γόνατο.

Η πρωταθλήτρια του ύψους δεν έχει καταφέρει λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο γόνατο να κάνει όσα άλματα θα ήθελε στη διάρκεια της προετοιμασίας της. Παρόλα αυτά, ευελπιστεί πως στη διάρκεια της σεζόν θα μπορέσει να πλησιάσει επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της. Έτσι, πλέον στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Κότμπους την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει σημαντικά ονόματα του αγωνίσματος, όπως την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Γιαροσλάβα Μάχουτσικ, με φετινό 2,00, τη Μαρία Βούκοβιτς, την Ιρίνα Χερατσένκο και την Αϊρίνε Πάλσιτε.

Εν τω μεταξύ, τους αγώνες του στον κλειστό στίβο ξεκινάει την Τετάρτη κι ο Αντώνης Μέρλος. Ο πρωταθλητής του ύψους θα αγωνιστεί στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Μπρνο κι έπειτα θα συμμετάσχει σε αυτό του Κλάντνο στις 28 Γενάρη.

Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του και ευελπιστεί σε μια καλή παρουσία στη χειμερινή σεζόν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*