Home / Stoiximan Super League / Στο «Καραϊσκάκης» ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ελπίζω να νικήσουμε»

Στο «Καραϊσκάκης» ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ελπίζω να νικήσουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρακολουθεί από τα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός των «ερυθρολεύκων» χρησιμοποίησε το κενό της αγωνιστικής δράσης στην Basket League, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, για να βρεθεί στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας του, κάνοντας και δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πάντα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ανεξάρτητα τη φόρμα των ομάδων. Ελπίζω ότι θα είμαστε καλοί και θα κερδίσουμε. Γυρίσαμε πρωί από τη Βαλένθια και είχαμε χρόνο. Δεν είχαμε προπόνηση. Ήταν καλός ο καιρός, το παιχνίδι ιδιαίτερο και είναι ένα σημαντικό ματς.

Υπάρχει αισιοδοξία, είμαστε καλοί, αλλά όταν κρίνονται οι τίτλοι θα πρέπει να είμαστε εκεί. Έχουμε πάρει δύο, θέλουμε να προχωρήσουμε και άλλο όμως και στους άλλους δύο.

Καλύτερα να μιλήσετε με ειδικούς, με προπονητές του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να κάνουν αυτό που κάνουν όλοι, να μιλήσω χωρίς να ξέρω. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*