Home / Tennis / Στο εξώφυλλο του Sports Illustrated η Οσάκα-Διαδικτυακός καβγάς με παρουσιάστρια

Στο εξώφυλλο του Sports Illustrated η Οσάκα-Διαδικτυακός καβγάς με παρουσιάστρια

Η πρώτη μαύρη αθλήτρια που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue έγινε η Ναόμι Οσάκα. Η τενίστρια από την Ιαπωνία, που έχει και ρίζες από την Αϊτή, πέρα από τις επιδόσεις της στο κορτ έχει απασχολήσει και για τις δηλώσεις της για τις πιέσεις που δέχεται η ψυχική υγεία των επαγγελματιών αθλητών. Μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από το Ρολάν Γκαρός, αν και θα είναι παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην πατρίδα της.

Η απόφασή της να φωτογραφηθεί για το συγκεκριμένο περιοδικό προκάλεσε το καυστικό σχόλιο της Αμερικανίδας παρουσιάστριας Μέγκιν Κέλι. «Από τη στιγμή που η Οσάκα είπε πως είναι τόσο εσωστρεφής που δεν θέλει να μιλά στα ΜΜΕ μετά από αγώνες τένις, έχει αρχίσει ένα reality show, έχει κυκλοφορήσει μια Barbie και τώρα είναι στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue. Μην ξεχνάμε το εξώφυλλο στη Vogue και το Time», έγραψε στo Twitter.

Το νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια αυτά. «Μιας και είσαι δημοσιογράφος, θα περίμενα ότι θα έψαχνες πότε έδωσα αυτές τις συνεντεύξεις και έκανα αυτές τις φωτογραφίες. Θα διαπίστωνες πως έγιναν όλα πέρσι. Αντί γι’ αυτό, η πρώτη σου αντίδραση ήταν να βγεις και να σκορπάς αρνητικότητα. Μπορείς καλύτερα, Μίγκαν», ανέφερε.

Η 41χρονη παρουσιάστρια απάντησε ξανά στην 23χρονη τενίστρια. «Η κακόμοιρη η Ναόμι Οσάκε με μπλόκαρε κατηγορώντας με. Μάλλον είναι σκληρή μόνο στα κορτ. Υποστηρίζει πως έκανε τα πολλά εξώφυλλά της πριν να πει δημόσια ότι ένιωθε μεγάλη πίεση για να αντιμετωπίσει τα ΜΜΕ. Η αλήθεια είναι μάλλον ότι δεν της αρέσουν οι ερωτήσεις που δεν μπορεί να ελέγξει. Ας το παραδεχτεί!».

Στο εξώφυλλο του Sports Illustrated η Οσάκα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*