Home / Γενικά / Στους «8» του Europe Trophy η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού

Στους «8» του Europe Trophy η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού

Η γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europe Trophy, δημιουργώντας επιτυχία γενικά για την επιτραπέζια αντισφαίριση της χώρας σε διασυλλογικό επίπεδο.

Στη νέα διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος, ο κυπελλούχος Ελλάδας αγωνίστηκε στη Ρίγα ως επικεφαλής στο γκρουπ για τις Περιφέρειες B, D, G, H κι επιβεβαίωσε τον ρόλο του με δύο ευρείες νίκες, που τη στέλνουν στο Europe Trophy Grand Final.

Αρχικά, κατέβαλε την «οικοδέσποινα» Σάλασπιλς με 3-0 σετ, στη συνέχεια τη βελγική Αντβέρπ, επίσης, με 3-0 κι, έτσι, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει την τρίτη αγωνιστική, αναδείχτηκε νικήτρια στο ένα από τα τέσσερα γκρουπ που όρισε η ETTU για την εξ αναβολής πρώτη φάση.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τις Κατερίνα Τόλιου, Ελισάβετ Τέρπου, Σάντρα Πέργκελ και είχε τέταρτη αθλήτρια την αρχηγό της ομάδας, Μαρία Αρτσέτου.

Οι «πράσινες» δοκίμασαν και μία ευχάριστη έκπληξη, καθώς βρέθηκαν στο πλευρό τους τρεις οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν από τη Λιθουανία στη Λετονία για να τις δουν.

Η τελική φάση (Europe Trophy Grand Final) έχει οριστεί για το διάστημα 17 με 19 Ιουνίου 2022 στην Οστράβα.

Στο κοουτσάρισμα της ομάδας ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Νίκος Ζέρβας, στην αποστολή βρίσκεται και ο υπεύθυνος του τμήματος Σωτήρης Χούμος.

Η εξέλιξη του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. – Σάλασπιλς 3-0:

Σάντρα Πέργκελ-Baltute 3-0

Κατερίνα Τόλιου-Martinke 3-0

Ελισάβετ Τέρπου-Baiba Bogdanova 3-0

Η εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός Α.Ο. – Αντβέρπ 3-0:

Σάντρα Πέργκελ-Sara Devos 3-1

Κατερίνα Τόλιου-Van Hauwert 3-0

Ελισάβετ Τέρπου-Elena Chmiguelskaia 3-0

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*