Home / Άλλα Σπόρ / Στους «32» ο Γκιώνης, τρεις αποκλεισμοί για Σγουρόπουλο, Τόλιου

Στους «32» ο Γκιώνης, τρεις αποκλεισμοί για Σγουρόπουλο, Τόλιου

Ο Παναγιώτης Γκιώνης αντιμετώπισε τον Ρώσο Λεβ Κάτσμαν στην τρίτη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πινγκ πονγκ της Βαρσοβίας και όταν ανέβασε την απόδοσή του το έργο του απλοποιήθηκε (4-1 σετ) και στους «32» πλέον ετοιμάζεται για πιο υψηλά εμπόδια.

Επόμενος αντίπαλος για τον κορυφαίο αμυντικό ο σταθερά ανερχόμενος Σουηδός Τρουλς Μέρεγκαρντ.

Στο μεταξύ, σε όλα τα υπόλοιπα «νοκ άουτ» παιχνίδια τα γαλανόλευκα χρώματα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν νέες νίκες, αλλά τελικά ήρθαν ήττες στις λεπτομέρειες! Στους «64» του απλού, ο Γιάννης Σγουρόπουλος ήταν φοβερά ανταγωνιστικός απέναντι στον Γερμανό Πάτρικ Φρανζίσκα, νούμερο 4 του απλού, μπορούσε να προηγηθεί με 3-2 και τελικά «λύγισε» με 4-2 σετ.

Η Κατερίνα Τόλιου προηγήθηκε 2-0 σετ κόντρα στην Πολωνή Ναταλία Μπαγιόρ, όμως κάμφθηκε με 4-3 σετ και στην παράταση!

Στον πρώτο γύρο του διπλού γυναικών, η ίδια αθλήτρια και η Τουρκάλα Σεμπίλ Αλτίνκαγια απέδωσαν εξαιρετικά με τις Πορτογαλίδες Γιου Φου/Σάο Τζιενί κι αποκλείστηκαν, επίσης, στα πέντε σετ!

Έτσι ο Γκιώνης είναι ο μοναδικός που συνεχίζει από την ελληνική πλευρά στο EuropeanIndividual Championships.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, που έχει στο μυαλό του και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έκανε στο ταμπλό την έναρξη της προσπάθειάς του στη Βαρσοβία. Έχασε το πρώτο σετ από τον Ρώσο Λεβ Κάτσμαν, όμως επανέκαμψε άμεσα. Ανέβασε ταχύτητα κι, αφού ισοφάρισε σε 1-1, πήρε με διαφορά τα επόμενα σετ (9-11, 11-8, 11-5, 11-4, 11-3).

Επόμενος στόχος είναι η πρόκριση στη 16άδα και την Παρασκευή στις 19:40 ο Γκιώνης συναντά τον εξαιρετικό Σουηδό Τρουλς Μέρεγκαρντ, πρώην πρωταθλητή Ευρώπης και δευτεραθλητή κόσμου στο απλό νέων.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*