Home / Ποδόσφαιρο / Στον τελικό η Κρίσταλ Πάλας

Στον τελικό η Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 2-1 την Γουότφορντ στον ημιτελικό του “Γουέμπλεϊ”, έτσι θα είναι η αντίπαλος της ManUtd στον τελικό του FA Cup, ψάχνοντας εκδίκηση για την απώλεια του τίτλου το 1990 (videos)

ον τελικό του FA Cup προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία της η Κρίσταλ Πάλας, καθώς νίκησε με 2-1 την Γουότφορντ στον ημιτελικό του “Γουέμπλεϊ”.

Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 6′ με τον Μπολασί, απάντησε ο Ντίνι στο 55′, αλλά στο 61′ ο Γουίκαμ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του Άλαν Πάρντιου και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ομάδα από την οποία το 1990 είχε χάσει το τρόπαιο στον μοναδικό τελικό της, έτσι 26 χρόνια μετά έχει ευκαιρία για εκδίκηση.

 

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χένεσεϊ, Γουόρντ, Νταν, Ντιλέινι, Σουαρέ, Τζέντινακ, Καμπάιγ, Μπολασί (74′ ΜακΚάρθουρ), Ζαά, Πάντσεον (81′ Μπακαρί Σακό), Γουίκαμ (85′ Αντεμπαγιόρ).

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Παντιλιμόν, Νιόμ (82′ Άνια), Κάθκαρτ, Μπρίτος, Ακέ, Ετιέν Καπού (32′ Μάριο Σουάρεθ), Γουότσον, Αμπντί (55′ Γκεντιουρά), Χουράδο, Ιγκάλο, Ντίνι.

Οι ημιτελικοί του FA Cup:

 

Σάββατο

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (75′ αυτ. Σμόλινγκ / 34′ Φελαϊνί, 93′ Μαρσιάλ)

 

Κυριακή

Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ 2-1 (6′ Μπολασί, 61′ Γουίκαμ / 55′ Ντίνι)

 

 

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*