Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στον ΠΑΣ και πάλι ο Λεό!

Στον ΠΑΣ και πάλι ο Λεό!

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και πάλι ο Ζαν Μπατίστ Λεό! Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την επιστροφή του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος φορούσε τη φανέλα τους μέχρι το 2021.

Ο 26χρονος άσος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Ρίγα της Λετονίας (όπου κατέγραψε 28 συμμετοχές, με 6 γκολ και 2 ασίστ), ενώ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επιστροφή του 26χρονου επιθετικού Ζαν Μπατίστ Λεό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Λεό ο οποίος έχει γεννηθεί στις 3 Μαΐου του 1996, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σοσό το 2013 σε ηλικία 17 ετών. Στη συνέχεια ανέβηκε στην Σοσό Β’ για να αποχωρήσει τον Σεπτέμβριο του 2017 για την Ελλάδα και τα Χανιά.

Στην ομάδα της Κρήτης έμεινε μια σεζόν όπου αγωνίστηκε σε 29 αγώνες έχοντας οκτώ γκολ και ισάριθμες ασίστ, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις του στην Football League. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Π.Α.Σ. Γιάννινα και το επόμενο καλοκαίρι έγινε κάτοικος Ιωαννίνων.

Στην ομάδα μας έμεινε μέχρι το Μάρτιο του 2021 και μετά από 62 συμμετοχές, 18 γκολ κι επτά ασίστ μετακόμισε στην Ρίγα. Στην ομάδα της Λετονίας αγωνίστηκε για ένα χρόνο καταγράφοντας 28 συμμετοχές, έξι γκολ και δύο ασίστ.

Σε καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Ζαν Μπατίστ Λεό μίλησε στο pasgiannina.gr για την επιστροφή του στην ομάδα:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και να πάμε ακόμα καλύτερα. Ο Π.Α.Σ. είναι η οικογένεια μου και όλοι μαζί να πετύχουμε σπουδαία πράγματα”».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*