Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στον ανακριτή αυτή την ώρα ο Σεμέδο

Στον ανακριτή αυτή την ώρα ο Σεμέδο

Στις 11:07 έγινε η μεταγωγή του Ρούμπεν Σεμέδο από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται από το βράδυ της Κυριακής, στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς.

Ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται αυτή την ώρα ενώπιον του τακτικού ανακριτή απολογούμενος για τις κατηγορίες περί ομαδικού βιασμού 17χρονης, η οποία έκανε τη σχετική καταγγελία σε βάρος του, αλλά και κατά ενός 40χρονου Νιγηριανού. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις για κακουργηματικές πράξεις που επισύρουν από 10ετή φυλάκιση μέχρι και ισόβια.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο η πλευρά του 27χρονου άσου του Ολυμπιακού να ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί, αν και μέχρι χθες ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, έλεγε πως δεν θα χρειαστεί κάτι τέτοιο.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του Σεμέδο, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ή αν εφόσον η κατηγορία στοιχειοθετείται θα προφυλακιστεί.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από το σπίτι του στη Γλυφάδα πειστήρια ικανά να επιβεβαιώσουν τα καταγγελλόμενα, όπως επίσης και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ χθες η 17χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και τα αποτελέσματα ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η πλευρά του Σεμέδο (όσο και του Νιγηριανού) υποστηρίζει πως ό,τι έγινε συνέβη με τη συναίνεση του φερόμενου ως θύματος και δεν υπήρξε βιασμός. Μάλιστα ο δικηγόρος του παίκτη υποστήριξε πως η κοπέλα έμεινε στο σπίτι του Πορτογάλου και πέρασαν αρκετές ώρες μαζί, αλλά και πως του έστειλε μήνυμα για να ξαναβγούν το επόμενο βράδυ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*