Home / Άλλα Σπόρ / Στις 9 Ιουλίου χτυπάει στην Ελλάδα η καρδιά της Πάλης στην Άμμο

Στις 9 Ιουλίου χτυπάει στην Ελλάδα η καρδιά της Πάλης στην Άμμο

Η UWW ανακοίνωσε το επίσημο πρόγραμμα της χρονιάς για την πάλη στην άμμο και, για μια ακόμα χρόνια, η Παραλία Κατερίνης επιλέχτηκε για να φιλοξενήσει το ένα από τα πέντε event του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Πρόκειται για την αναγνώριση της καλή δουλειάς που γίνεται στο άθλημα τα τελευταία χρόνια, με την Παραλία Κατερίνης να κερδίζει συνεχώς το στοίχημα της άρτιας διοργάνωσης του παγκόσμιου τουρνουά.

«Οι αθλητές θα φροντίσουν για την υψηλή ποιότητα δράσης, με εντυπωσιακές πτώσεις και πολύ αθλητικότητα σε παραλίες σε όλη την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Παγκόσμια Ομοσπονδία και συνεχίζει:

«Η έναρξη της σεζόν θα γίνει στην Οδησσό της Ουκρανίας και το World Series θα επιστρέψει σε μία από τις τοποθεσίες που είχαν επιλεχθεί το 2019 δίπλα στη Μαύρη Θάλασσα. Τρεις εβδομάδες αργότερα θα φιλοξενηθεί το επόμενο τουρνουά στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Sanxenxo της Γαλικίας.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Saint Laurent du Var στην Κυανή Ακτή στη Γαλλία και στην Κατερίνη της Ελλάδας, τον Ιούλιο. Το φινάλε του World Series, που θα φιλοξενήσει αστέρια από τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες σε γυναίκες και άνδρες, θα γίνει στη Ρουμανία και τη Μαύρη Θάλασσα, από όπου ξεκίνησε για ένα φαντασμαγορικό τουρνουά στη γοητευτική Κοστάντζα».

Καθώς οι αθλητές ετοιμάζονται για ένα γεμάτο καλοκαίρι στην παραλία, ας ανατρέξουμε στις πιο μαγικές στιγμές της σεζόν Beach Wrestling World Series της προηγούμενης χρονιάς:

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Beach Wrestling World Series 2022

28-29 Μαΐου – Odessa (UKR) | Arcadia Beach

18-19 Ιουνίου – Sanxenxo (ESP) | Silgar Beach

01-02 Ιουλίου – Saint Laurent du Var (FRA) | Landsberg Beach

09-10 Ιουλίου – Κατερίνη (Ελλάδα) | Παραλία

03-04 Σεπτεμβρίου – Constanta (ROU) | Mamaia Beach

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*