Home / Άλλα Σπόρ / Στις θέσεις 17-32 του U19 η Παπαδημητρίου στο αυστριακό Youth Contender

Στις θέσεις 17-32 του U19 η Παπαδημητρίου στο αυστριακό Youth Contender

Στο δυνατό τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Αυστρία, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου προχώρησε έναν γύρο στο ταμπλό και αποκλείστηκε δύσκολα στις «32» από το πρώτο φαβορί, τη Ρουμάνα Έλενα Ζαχαρία.

Η καλή της πορεία στο Λιντς περιλάμβανε νωρίτερα δύο νίκες και μία ήττα στο γκρουπ. Υπενθυμίζουμε ότι στο ίδιο event πήρε μέρος και η συμπαίκτριά της στον Τελαμώνα Σαλαμίνας, Αγγελική Ευμορφιάδη, η οποία αγωνίστηκε σε δύο κατηγορίες, στην Under 17 και την Under 19 και στην πρώτη κατάφερε να προκριθεί στα «νοκ άουτ» (είχε τερματίσει στις θέσεις 33-64).

Στην «Tips Arena» του Λιντς, η Παπαδημητρίου, αφού προχώρησε με τη δεύτερη θέση από το 22ο γκρουπ, αντιμετώπισε το πρωί της Τρίτης στον πρώτο γύρο της κατηγορίας τη Γερμανίδα Σάρα Ράου.

Η εν λόγω αθλήτρια έχει αμυντικό στυλ παιχνιδιού και είχε προκριθεί, επίσης, ως δεύτερη από τον δικό της όμιλο.

Στο ματς, η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού νεανίδων είχε τις επιθετικές λύσεις απέναντι στην άμυνα, ήταν πολύ σταθερή κι έφτασε στη νίκη με 3-0 σετ (11-5, 11-4, 11-7).

Ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε αμέσως μετά, στις «32» του αγωνίσματος, καθώς η Έλενα Ζαχαρία φιγουράρει στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης U19 και, μάλιστα, με μεγάλη διαφορά πόντων από τις επόμενες αθλήτριες.

Η Παπαδημητρίου αποκλείστηκε με 3-0 σετ, ωστόσο ήταν απόλυτα ανταγωνιστική σε όλο το ματς και απέδωσε καλύτερα σε σχέση με την ήττα με το ίδιο σκορ από τη Ρουμάνα πρωταθλήτρια τον περασμένο Φεβρουάριο στο Youth Star Contender της Τυνησίας.

Η εξέλιξη του ματς: 9-11, 10-12 και 7-11

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*