Home / Άλλα Σπόρ / Στις θέσεις 17-32 της κατηγορίας U17 του βουλγαρικού Youth Contender πινγκ πονγκ Αναστασιάδης, Κούτρα και Κασίμη

Στις θέσεις 17-32 της κατηγορίας U17 του βουλγαρικού Youth Contender πινγκ πονγκ Αναστασιάδης, Κούτρα και Κασίμη

Περισσότερο από όλους στο World Table Tennis Youth Contender της Βουλγαρίας την Πέμπτη ο Γιάννη Κούτρα, ο Γιάννης Αναστασιάδης κι η Άλκηστις Κασίμη, οι οποίοι πλασαρίστηκαν στις θέσεις 17-32 της κατηγορίας Under 17.

Ο Αναστασιάδης, μάλιστα, σημείωσε νίκη και στο ταμπλό, ενώ η Κασίμη έχασε σημαντική ευκαιρία για είσοδο στη 16άδα όταν στο ματς του πρώτου γύρου προηγήθηκε 2-0 σετ. Στο τελικό στάδιο της κατηγορίας προκρίθηκε κι ο Κώστας Φάκαρος (όλα τα παιδιά με τη δεύτερη θέση από τους ομίλους τους), ενθαρρυντικό και το γεγονός ότι στην κατηγορία Under 13 τρεις πρωτοεμφανιζόμενοι στον θεσμό αθλητές μας, ο Γιώργος Σασσάνης, ο Μιχάλης Μπιτχαβάς και ο Νίκος Αλεξίδης είχαν από δύο νίκες σε γκρουπ των 5.

Την Παρασκευή αρχίζει κι ο Παναγιώτης Γκιώνης την προσπάθειά του στο απλό του WTT Smash της Σιγκαπούρης. Η αναμέτρησή του με τον Αυστριακό Ντανιέλ Χάμπεσον στον πρώτο προκριματικό γύρο αρχίζει στις 08:00 ώρα Ελλάδας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*