Home / Άλλα Σπόρ / Στις θέσεις 17-32 ολοκλήρωσαν στο τουρνουά νέων της Τσεχίας Παπαδημητρίου, Φωτιάδου, Άμπα

Στις θέσεις 17-32 ολοκλήρωσαν στο τουρνουά νέων της Τσεχίας Παπαδημητρίου, Φωτιάδου, Άμπα

Στο απλό Under 19 στο WTTYouth Contender πινγκ της Τσεχίας, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και η Χρυσή Φωτιάδου είχαν προκριθεί στο ταμπλό των «32» και αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο.

Στο απλό Under 15, η Δέσποινα Άμπα είχε περάσει σε αντίστοιχο ταμπλό των «64», προχώρησε έναν γύρο και τελικά ηττήθηκε στις «32». Έτσι, ήταν σχεδόν παράλληλη η πορεία των επίλεκτων διεθνών μας στο Χάβιροφ, καθώς και στο απλό Under 17 είχαν προκριθεί, επίσης, όλες στα «νοκ άουτ», με την Παπαδημητρίου και τη Φωτιάδου να τερματίζουν στις θέσεις 17-32 και την κορασίδα Άμπα στις θέσεις 33-64.

Ήταν δυνατά και χρήσιμα τα τεστ για όλα τα κορίτσια και ειδικά για τη 15χρονη Άμπα, η οποία αγωνίστηκε μετά από πολλούς μήνες κι έχει και τη μικρότερη εμπειρία από συμμετοχές στο εξωτερικό. Στην τεχνική καθοδήγηση των αθλητριών ήταν ο προπονητής του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας, Λίβιου Πρεντόακα.

Στην τρίτη μέρα του Youth Contender της Τσεχίας, η Παπαδημητρίου και η Φωτιάδου είχαν πολύ δύσκολο έργο από τον πρώτο γύρο του Under 19, καθώς είχαν περάσει στα «νοκ άουτ» με τη δεύτερη θέση από τους ομίλους τους.

Η Παπαδημητρίου τέθηκε αντιμέτωπη με το όγδοο φαβορί των αγώνων, τη Γαλλίδα Καμίλ Λουτζ. Δεν μπόρεσε να επιβάλλει το παιχνίδι της, την ίδια ώρα το νούμερο 51 του κόσμου έπαιξε πολύ σταθερά και ήρθε ο αποκλεισμός με 3-0 σετ (5-11, 5-11, 5-11).

Η Φωτιάδου συνάντησε στο γύρο των «32» την Τσέχα Λίντα Ζαντέροβα, που είναι έκτο φαβορί του αγωνίσματος. Στον αγώνα φάνηκε ότι η επίθεσή της δεν πήγε τόσο καλά, ώστε να την κάνει περισσότερο απειλητική. Παρότι ισοφάρισε σε 1-1 με μικρή ανατροπή, έχασε τα δύο επόμενα σετ με κάποια διαφορά (5-11, 11-9, 6-11, 5-11).

Στο απλό αθλητριών έως 15 ετών, η Άμπα σημείωσε νίκη και στα «νοκ άουτ» και αναμφίβολα ήταν επιτυχία το πλασάρισμα στις θέσεις 17-32. Αρχικά, είχε προκριθεί στο ταμπλό με τη δεύτερη θέση από το δέκατο γκρουπ. Την Τετάρτη, συνάντησε στον πρώτο γύρο τη Σλοβάκα Μικαέλα Μπίτοβα και με καλή απόδοση και σωστές επιλογές στα πιο κρίσιμα σημεία, επικράτησε με 3-2 σετ (11-9, 6-11, 11-8, 5-11, 11-7).

Λίγο αργότερα, η 15χρονη πρωταθλήτριά μας αντιμετώπισε στον γύρο των «32» την ισχυρή Γαλλίδα Κλία Ντε Στοπελέρ. Έχασε με 3-0 σετ, ωστόσο παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, ειδικά στα δύο πρώτα σετ (8-11, 10-12, 4-11).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*