Home / Άλλα Σπόρ / Στις αρχές Απριλίου ο διπλός τελικός της Ενεμπόν του Σγουρόπουλου στο Europe Cup πινγκ πονγκ

Στις αρχές Απριλίου ο διπλός τελικός της Ενεμπόν του Σγουρόπουλου στο Europe Cup πινγκ πονγκ

Μετά τις κορυφαίες διακρίσεις στο Europe Trophy πινγκ πονγκ, με την πρώτη θέση του Ολυμπιακού στους άνδρες και τη δεύτερη των Σαρισών Φλώρινας στις γυναίκες, έρχεται στις αρχές Απριλίου ο διπλός τελικός της Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου στο Europe Cup, τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση ομάδων.

Επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι στη σεζόν 2022-2023 προηγήθηκαν η πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τα προημιτελικά του Europe Cup γυναικών, όπως και η παρουσία του Παναγιώτη Γκιώνη με την πολωνική Μπογκόρια στα ημιτελικά του Europe Cup ανδρών.

Η Ενεμπόν, λοιπόν, θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο απέναντι στην πολωνική Ντζιάλντοβο σε δύο αγώνες, εκτός έδρας την 01/04 και εντός στις 04/04, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ETTU.

Η Ενεμπόν πανηγύρισε την περίοδο 2018-2019 την κατάκτηση του Europe Cup ανδρών και αυτός είναι ο μοναδικός ευρωπαϊκός τίτλος της ως σήμερα. Με τον θρυλικό Καλλίνικο Κρεάνγκα στη σύνθεσή της, είχε φτάσει δύο φορές στα ημιτελικά του Champions League και τώρα, με τη συμβολή του Γιάννη Σγουρόπουλου, έχει πετύχει ήδη μία ακόμα πολύ σημαντική στιγμή με τη δεύτερη πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό.

Το γαλλικό κλαμπ θα παλέψει για το τρόπαιο εναντίον της Ντζιάλντοβο, η οποία στα ημιτελικά είχε αποκλείσει την Μπογκόρια του Γκιώνη. Τη σεζόν 2017-2018 δε, ήταν η αμέσως προηγούμενη νικήτρια του Europe Cup. Αμφότερες οι φιναλίστ είχαν αρχίσει την τρέχουσα χρονιά στο Champions League.

Στο Ντζιάλντοβο θα πάει για τον πρώτο τελικό η Ενεμπόν το Σάββατο 1 Απριλίου (ώρα έναρξης 14:15 Ελλάδας αναφέρει η ETTU) και θα δώσει τον καθοριστικό δεύτερο αγώνα την Τετάρτη 4 του μήνα στο νεότευκτο αθλητικό της κέντρο (20:30).

Στο μεταξύ, επανέρχεται την Τρίτη στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Ο Σγουρόπουλος, αφού παρακολούθησε την Κυριακή στον ευρωπαϊκό τελικό στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό, όπου έχει το αθλητικό δελτίο του στην Ελλάδα, μετέβη τη Δευτέρα στη Γαλλία για το εκτός έδρας ματς με τη Σεν Ντενί.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*