Home / Άλλα Σπόρ / Στη Χαλκίδα με 19 παίκτες η Εθνική χάντμπολ

Στη Χαλκίδα με 19 παίκτες η Εθνική χάντμπολ

Ο αγώνας Ελλάδα-Βοσνία για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χάντμπολ του 2023 θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στη Χαλκίδα στις 19:15. Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι αθλητές που βρίσκονται στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιώργου Ζαραβίνα, είναι οι: Κρητικός, Παπαβασίλης, Δομπρής, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Μπουκοβίνας, Τζηράς, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Ηλιόπουλος (ΑΕΚ), Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Μάλλιος (Διομήδης), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μπόσκος, Λιάπης, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Λοΐζος (Πρεσάνο- Ιταλία)

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Τάσος Παπαδιονυσίου, όπως και οι Καλόμοιρος, Τσιγαρίδας, Μαρκατάτος, Κολλύρης, Μπάγιος Παπάζογλου και Τερλέτσκι.

Ο Νίκος Λοΐζος, μάλιστα, επιστρέφει στην Εθνική ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια και το ματς με την Τουρκία το 2018 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019.

Την Τρίτη στις 12:00 στο κλειστό της Κανήθου έχει προγραμματιστεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, παρουσία εκπροσώπων της ΟΧΕ, της Εθνικής ομάδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Χαλκιδέων.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*