Home / Άλλα Σπόρ / Στη Μελβούρνη τρεις Έλληνες διεθνείς βοηθούν την προετοιμασία της Παραολυμπιακής ομάδας πινγκ πονγκ της Αυστραλίας

Στη Μελβούρνη τρεις Έλληνες διεθνείς βοηθούν την προετοιμασία της Παραολυμπιακής ομάδας πινγκ πονγκ της Αυστραλίας

Ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, αθλητής του Παναθηναϊκού κι αρχηγός της Εθνικής ομάδας ανδρών, ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης του Α.Ο. Ταταύλα κι η Ιωάννα Γερασιμάτου, που αυτό το καλοκαίρι μετακινήθηκε στον Παναθηναϊκό, βρίσκονται στη Μελβούρνη με σκοπό να βοηθήσουν στην προετοιμασία της Παραολυμπιακής ομάδας πινγκ πονγκ της Αυστραλίας για τους Αγώνες του Παρισιού.

Ήταν κάτι κανονισμένο από καιρό και οι τρεις πρωταθλητές μας πρόκειται να μείνουν στη «χώρα των καγκουρό» μέχρι τις 17/8. Η Αυστραλία διαθέτει κορυφαίους αθλητές στην επιτραπέζια αντισφαίριση των ατόμων με αναπηρίες και παράλληλα συνεργάζεται με τον Έλληνα προπονητή, Γιώργο Λογοθέτη.

Ο παλιός πρωταθλητής Ελλάδας των νεαρών κατηγοριών, που έχει μετοικήσει εδώ και χρόνια, εργάζεται ως επικεφαλής προπονητής της Para Table Tennis εθνικής ομάδας στην Αυστραλία, εκείνος απηύθυνε την πρόσκληση στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κώστα Βατσακλή, και, σε συνεννόηση και με την ΕΦΟΕπΑ, προχώρησε αυτή η συνεργασία.

Από τις πρώτες ημέρες των προπονήσεων βρέθηκε για ρεπορτάζ στο προπονητικό χώρο στη Μελβούρνη η εφημερίδα της ομογένειας «The Greek Herald» (Ο Έλληνας αγγελιοφόρος»). Στοιχεία για τον πρόλογο πήραμε από το δημοσίευμα στη διαδικτυακή της έκδοση, που είχε τον τίτλο «Greek table tennis players in Melbourne to help prepare Australia’s Paralympic team». Το ρεπορτάζ είναι μεγάλο και κατατοπιστικό, μάλιστα, φιλοξενεί και δηλώσεις του Λογοθέτη και των διεθνών μας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*