Home / Ποδόσφαιρο / Στηρίζει την Εθνική ο ΠΣΑΠ

Στηρίζει την Εθνική ο ΠΣΑΠ

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠ εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και χωρίς να παραγνωρίζει τα λάθη που έγιναν, καλεί σε συστράτευση για την ανάκαμψη της Εθνικής ομάδας.

Στο πλευρό των διεθνών στέκεται ο ΠΣΑΠ που εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αποτυχημένη παρουσία της Εθνικής στα προκριματικά του EURO και τον αποκλεισμό της από την τελική φάση.

Σε αυτήν τονίζεται ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πρέπει να είναι πάνω από όλους, ενώ υπάρχει και κάλεσμα στην ΕΠΟ ώστε να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ξεπεραστεί η κρίση.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, εκφράζει τη συμπαράστασή του στους διεθνείς μας, τασσόμενος στο πλευρό όλων, όσοι είναι αποφασισμένοι να προτάξουν το «εμείς» έναντι του «εγώ» για το καλό του συνόλου, καθώς και για την πρόοδο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναμφίβολα, τα αποτελέσματα, τα οποία η Εθνική Ελλάδος έχει σημειώσει στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και η θέση, που έχει στον Όμιλο, στον οποίο μετέχει, προκαλούν προβληματισμό.

Η Εθνική Ομάδα μάς είχε συνηθίσει σε διαφορετική παρουσία, περισσότερο ανταγωνιστική και φιλόδοξη. Είναι η ίδια Εθνική Ομάδα, η οποία συνεχίζει να έχει πολύ καλούς και άξιους ποδοσφαιριστές, με πλούσιο ταλέντο και διάθεση προσφοράς.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δυναμική και περιθώρια εξέλιξης. Κατανοούμε ότι υπάρχει απογοήτευση. Τη νιώθουμε όλοι μηδενός εξαιρουμένου. Θα πρέπει, ωστόσο, να αναγνωρίσουμε ότι τα πάντα στο ποδόσφαιρο εξαρτώνται από τα αποτελέσματα.

Εύκολα και γρήγορα μεταβάλλονται τα αρνητικά σχόλια σε θετικά. Με την ίδια ευκολία, επίσης, εκείνοι, οι οποίοι επευφημούσαν και αποθέωναν και τώρα αποδοκιμάζουν και επικρίνουν, θα βρεθούν και πάλι να επικροτούν και να συγχαίρουν.

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι συναισθημάτων, αλλά και λαθών και αναμφίβολα έγιναν λάθη από όλους.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καλείται να πάρει αποφάσεις για την Εθνική μας Ομάδα, η οποία αντικατοπτρίζει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ό, τι αφορά στην εκπροσώπηση και στην ανάδειξη των ποδοσφαιριστών μας.

Χωρίς να ξεχνάμε την ως εδώ πορεία μας, πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να ανασυγκροτήσουμε την Εθνική Ελλάδος, έτσι όπως όλοι την οραματιζόμαστε. Αυτό θα γίνει με σωστές επιλογές και κατευθύνσεις από την Ομοσπονδία, έμπνευση και κατάλληλη διαχείριση από την τεχνική ηγεσία, πολλή δουλειά και αφοσίωση από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χρειάζονται σταθερό περιβάλλον, ηρεμία, σιγουριά και υποστήριξη από την κοινή γνώμη, προκειμένου να αποδώσουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους.

Ο Π.Σ.Α.Π. βρίσκεται πάντα δίπλα στην Εθνική μας Ομάδα, πρόθυμος και έτοιμος να συμβάλει στην αναγέννησή της, θυμίζοντας σε όλους ότι μετά την καταιγίδα, πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Όμως, για να αλλάξουν τα δεδομένα για την Εθνική μας Ομάδα, τα λάθη, τα οποία έγιναν, θα πρέπει να αποτελέσουν την αφετηρία για μια λαμπρή αυριανή πορεία της Εθνικής Ελλάδος.

Κοιτάμε μπροστά, γιατί η Εθνική Ομάδα της πατρίδας μας ήταν, είναι και θα είναι πάνω από ΟΛΟΥΣ και από ΟΛΑ. Αυτό ας μην το ξεχνάμε ΠΟΤΕ!!!»

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*