Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Στην Όστια αρχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Ολυμπιακό

Στην Όστια αρχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκες» αναχώρησαν το πρωί της Τετάρτης από την Ελλάδα με προορισμό τη Ρώμη για τους αγώνες του τρίτου προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο γυναικών, 4-7/2 στη «φούσκα» της Όστια. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα δώσει τέσσερις αναμετρήσεις μέσε σε τρεις ημέρες και το πρόγραμμα των διοργανωτών περιλαμβάνει τις τρεις εξ’ αυτών μέσα σε μια μέρα.

Η «αυλαία» των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού ανοίγει την Πέμπτη στις 19:00 κόντρα στην Πάντοβα. Την Παρασκευή, οι πρωταθλήτριες Ελλάδος θα δώσουν δύο αγώνες, στις 12:30 κόντρα στη Βαζούτας και στις 21:00 κόντρα στη διοργανώτρια Ρόμα.

Το τελευταίο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» θα δοθεί το Σάββατο στις 19:00 με αντίπαλο τη Νις.

Την αποστολή για την Ιταλία την αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστις Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστις Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νεφέλη Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Σταυρούλα Δουρέκα

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστις Αβραμίδου, δήλωσε τα εξής: «Από τον Δεκέμβριο του 2019 ως το Φεβρουάριο του 2021 είμαστε εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, λόγω της πανδημίας και αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο κενό. Όμως, παρ’ όλα αυτά, προετοιμαστήκαμε για αυτούς τους αγώνες με την ελπίδα να πραγματοποιηθούν και να που τώρα ξεκινούν και δηλώνουμε έτοιμες για αυτούς.

Ξεκινώντας μέσα σε 24 ώρες θα γίνουν οι τρεις πρώτοι αγώνες και αυτοί θα είναι οι πιο κρίσιμοι. Όμως, πιστεύω ότι διαθέτουμε ποιότητα και αγωνιστικότητα για κάτι τόσο απαιτητικό. Αυτό μένει να το αποδείξουμε μέσα στο νερό. Σαν ομάδα ανυπομονούμε, αλλά και προσωπικά ανυπομονώ, να βρεθούμε πάλι δυναμικά στους ευρωπαϊκούς αγώνες».

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ανέφερε τα εξής: «Μετά από αρκετό καιρό, επιστρέφουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στην Ευρώπη και, παρά το κενό διάστημα που υπήρχε, η ομάδα μας είναι έτοιμη να παλέψει για την πρωτιά στον όμιλο. Το θέλουμε όλες πάρα πολύ και ο στόχος, για ακόμα μια χρονιά, είναι να βρεθούμε στο Final 4».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*