Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΟΚ / Στην τελική ευθεία η συμφωνία ΠΑΟΚ-Βελλίδη

Στην τελική ευθεία η συμφωνία ΠΑΟΚ-Βελλίδη

Aθήνα

Σε οριστική συμφωνία φαίνεται πως κατέληξαν σήμερα το πρωί ΠΑΟΚ- ΠΑΣ και Μάρκος Βελλίδης για την μεταγραφή του τελευταίου από την ομάδα των Ιωαννίνων στον ΠΑΟΚ. Σε τελική συζήτηση που είχαν οι τρείς πλευρές αποφασίστηκε η μεταγραφή του Καστοριανού τερματοφύλακα με συμβόλαιο 2,5 ετών από τον ΠΑΣ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στις τελικές διαπραγματεύσεις ήταν παρόντες ο Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ κ. Αρνεσεν και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣ Δημήτρης Νιαρχάκος.

Ο Βελλίδης είναι γεννημένος στις 4 Απριλίου 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο του 2005. Την περίοδο 2006-07, παραχωρήθηκε ως δανεικός στο Κορωπί όπου συμμετείχε σε 17 αγώνες και την επόμενη επίσης ως δανεικός στον Διαγόρα Ρόδου έχοντας 36 συμμετοχές.

Το 2008, ο Διαγόρας απέκτησε τον Βελλίδη ως ελεύθερο από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο έκανε 55 ακόμη (91 συνολικά) εμφανίσεις πρωταθλήματος. Οι πολλές καλές του εμφανίσεις στον Διαγόρα ανταμείφθηκαν όταν στις 15 Ιουνίου 2010 υπέγραψε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Στους Θεσσαλονικείς παρέμεινε τρία συνολικά χρόνια, τα δύο εκ των οποίων ως βασικός (έπειτα από την αποχώρηση του Μιχάλη Σηφάκη), συμμετέχοντας σε 48 αγώνες πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα που καθιερώθηκε αμέσως ως ο βασικός τερματοφύλακας του ηπειρώτικου συλλόγου.

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*