Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Στην τελική ευθεία για Ηρακλή το Περιστέρι

Στην τελική ευθεία για Ηρακλή το Περιστέρι

Με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να βλέπει με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς με τον Ηρακλή στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Παράλληλα, παίκτες και προπονητές υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ κορωνοϊού, ελπίζοντας να μην υπάρξουν απρόοπτα για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Περιστερίου:

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (6/3, 15:45, ERTFLIX, ΕΡΤ SPORTS 2) με τον Ηρακλή στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και τα τελευταία 24ωρα έχει ανεβάσει τους ρυθμούς, προκειμένου οι «κυανοκίτρινοι» να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Στο μεταξύ, πριν μπουν στο γήπεδο για την προπόνηση όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκαν στο καθιερωμένο τεστ Covid-19, ακολουθώντας τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ, όπως αυτές προβλέπονται πριν από τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, γιατί αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*