Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στην Ελλάδα ο Εντσάμ, κοντά και σε Τζαβέλλα η ΑΕΚ!

Στην Ελλάδα ο Εντσάμ, κοντά και σε Τζαβέλλα η ΑΕΚ!

Μια ανάσα από την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ φαίνεται ότι βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Καραλής, ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει προφανώς και στο τυπικό σκέλος τη συμφωνία του με την «Ένωση», έχοντας βρει την άκρη και με τη Σέλτικ.

Ο Γάλλος χαφ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Κέλτες, ωστόσο δεν υπολογιζόταν και η ΑΕΚ κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, όπως η Γουέστ Μπρομ. Ωστόσο, η «Ένωση» που έδειξε ότι ήθελε πάρα πολύ την απόκτησή του, κατάφερε να φέρει την υπόθεση εκεί που ήθελε, πείθοντας τον Ολιβιέ Εντσάμ να έρθει στην Ελλάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Καραλή, οι μεταγραφές για την ΑΕΚ δεν σταματούν στον υψηλόσωμο χαφ.

Όπως μετέδωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, η ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα και δεν αποκλείεται ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ολοκληρώσει την απόκτησή του από την τουρκική, Αλάνιασπορ, με την οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια, όντας και εκ των αρχηγών της ομάδας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*