Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στην Αγγλία ο Βέλλιος για τις υπογραφές με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Στην Αγγλία ο Βέλλιος για τις υπογραφές με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Προσφυγή ο Λάζαρ

Aθήνα
Στην Αγγλία βρίσκεται ήδη ο διεθνής φορ του Ηρακλή, Απόστολος Βέλλιος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο.

Ο ποδοσφαιριστής προανήγγειλε την μεταγραφή του με μια ανάρτηση φωτογραφίας του στον λογαριασμό του στο Ιnstagram όπου μέσα από το Καυτατζόγλειο, αναφέρει πως ήταν η τελευταία του προπόνηση στο χώρο αυτό. Επίσης με άλλη ανάρτηση του στο facebook αποχαιρετά τους φίλους του Ηρακλή, με μια συρραφή φάσεων από παιχνίδια του στον Ηρακλή όπου πρωταγωνιστεί. Από την μεταγραφή του στην Νόττιγχαμ, ο Ηρακλής θα επωφεληθεί ποσό περίπου 950 χιλιάδων ευρώ ενώ πέραν της συμφωνίας που θα κάνει ο ίδιος ένα άλλο ποσό βάσει ρήτρας, περίπου 250 χιλιάδων θα εισπράξει ο νεαρός διεθνής.

Στο μεταξύ σήμερα θα εκδικαστεί η προσφυγή που κατέθεσε ο Κοστίν Λαζάρ για την εξασφάλιση των χρημάτων από το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής αξιώνει περίπου 80 χιλιάδες ευρώ από τους κυανόλευκους. Εξελίσσεται προσπάθεια ώστε να επιτευχτεί διακανονισμός και να μην εκδικαστεί η προσφυγή ενώ αντίθετα αποσύρθηκε οριστικά η προσφυγή που κατέθεσε ο Παναγιώτης Αβραμίδης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*