Home / Άλλα Σπόρ / Στα 600 ευρώ η μέση τιμή μεταπώλησης εισιτηρίου για το Clasico

Στα 600 ευρώ η μέση τιμή μεταπώλησης εισιτηρίου για το Clasico

Aθήνα
Στα 600 ευρώ είναι αυτή την στιγμή η μέση τιμή ενός εισιτηρίου για το Clasico, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα που θα φιλοξενηθεί το Σάββατο στο Santiago Bernabeu, με την ηγεσία στο παιχνίδι.

Πρόκειται για τιμή μεταπώλησης, αφού διαθέσιμα εισιτήρια δεν υπάρχουν από τον Αύγουστο και είναι υψηλότερη από το κόστος εισιτηρίου διαρκείας στα περισσότερα γήπεδα στης La Liga.

Αλλά θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Σύμφωνα με την έκθεση της ιστοσελίδας Ticketbis, τα παιχνίδια στο Camp Nou είναι συνήθως πιο ακριβά 100 ευρώ, σύμφωνα με τις μέσες τιμές που καταβάλλονται απευθείας στο διαδίκτυο για να δει κάποιος το Calsico τα τελευταία χρόνια.

Το ρεκόρ έχει ένας αγοραστής από την Αργεντινή κατά την τελευταία συνάντηση της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο Μάρτιο, όπου πλήρωσε 2.951 ευρώ για ένα εισιτήριο.

Η Ticketbis είναι μια εταιρεία που επιτρέπει την πώληση των εισιτηρίων σε αθλητικές εκδηλώσεις. Με παρουσία σε 40 χώρες, είχε κύκλο εργασιών 102 εκατομμύρια ευρώ μεταξύ 2010 και 2014. Η δραστηριότητά της βασίζεται στην είσπραξη των τελών: 10% από τον πωλητή και 15% από τον αγοραστή.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*