Home / Tennis / Στα προημιτελικά του Open στο Μαϊάμι ο Κύργιος

Στα προημιτελικά του Open στο Μαϊάμι ο Κύργιος

Συνεχίζει

Aθήνα
Ο Νικ Κύργιος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στον 4ο γύρο του Open του Μαϊάμι, καθώς επικράτησε του Ρώσου, Αντρέι Κουζνέτσοφ, με 2-0 σετ (7-6 και 6-3), στο παιχνίδι που κράτησε 1 ώρα και 24 λεπτά.

Ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο και να πάρει τη νίκη, η οποία τον έστειλε για πρώτη φορά στους «8» μιας Masters διοργάνωσης.

Ο Κύργιος πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά και βελτίωσε το ρεκόρ του στο 2016 σε 13-3 και εξασφάλισε την άνοδό του στο Νο 23 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στους «8» και ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χωρίς να εντυπωσιάσει, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και στον 4ο γύρο του τουρνουά Open του Μαϊάμι στις ΗΠΑ, καθώς κέρδισε με 2-0 σετ τον Γάλλο, Ντομινίκ Τιέμ, και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Ο Σέρβος, Νο 1 στον κόσμο, επικράτησε με 6-3 και 6-4, σε 1 ώρα και 50 λεπτά.

Ο «Νόλε» βελτίωσε το ρεκόρ του στη φετινή σεζόν σε 25-1, ενώ στο συγκεκριμένο τουρνουά δεν έχει χάσει από το 2013. Τρεις νίκες χωρίζουν, πλέον, τον Σέρβο σταρ από τον 3ο διαδοχικό τίτλο του στο Μαϊάμι και 28ο συνολικά σε Masters διοργάνωση.

Μια ακόμα πιο δύσκολη αποστολή περιμένει τον «Νόλε» στον 4ο γύρο του Miami Open, καθώς θα αντιμετωπίσει τον πολύ επικίνδυνο Τσέχο, Τόμας Μπέρντιχ, τον οποίο, όμως, έχει κερδίσει στις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*