Home / Άλλα Σπόρ / Στα προημιτελικά η Εθνική πόλο Εφήβων

Στα προημιτελικά η Εθνική πόλο Εφήβων

Η Εθνική πόλο Εφήβων νίκησε 5-4 τη Ρουμανία στο τελευταίο ματς των «16» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Μάλτας, όπου και θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο την Πέμπτη στις 20:00.

Η Εθνική προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά συνάντησε εμπόδια από την αντίπαλό της. Στη δεύτερη περίοδο, κάποια συνεχόμενα λάθη στην επίθεση δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνα και οι Ρουμάνοι με επιμέρους σκορ 3-1 προηγήθηκαν 4-3 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ελληνική άμυνα δεν ξαναδέχτηκε γκολ, σκόραρε στο τρίτο οκτάλεπτο με τον Μαθιόπουλο και ισοφάρισε 4-4, ενώ ο ίδιος πέτυχε και το νικητήριο γκολ 1.34 πριν από το φινάλε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα, οι Ρουμάνοι έπαιρναν συνεχείς επιθέσεις μετά από ριμπάουντ, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Πρώτος σκόρερ της Εθνικής ήταν ο Καστρινάκης με 3 γκολ.

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 1-0, 1-0

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Δαμίγος, Τουρκομένης, Κανδανολέων, Σπάχιτς, Αλμύρας 1, Καστρινάκης 3, Μπιτσάκος, Αμπαζής, Μύριλος, Μαθιόπουλος 1, Σιαμάς, Εγνατιάδης, Αλειφτίρας

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ντουμίτρου, Σατσέτι, Ινσίνα, Μπατσίου, Τεπέλους, Ναζάριε, Γκέργκε 1, Όρσος 2, Τεοντορέσκου, Νεάμτου 1, Ντουμίτρου, Αρμεάν, Μουρεσάν

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*