Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σταματέλος: «Τα κέρδη του Ολυμπιακού – Περιμένουμε για Μπουχαλάκη»

Σταματέλος: «Τα κέρδη του Ολυμπιακού – Περιμένουμε για Μπουχαλάκη»

Το δικό του σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού στο Καραϊσκάκη για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Καλά που δεν πάθαμε τίποτα…», ήταν το σχόλιό του για την αντίδραση στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο μετά τη λήξη του αγώνα με τους Αζέρους.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τα προβλήματα που προέκυψαν μετά το χθεσινοβραδινό ματς: «Αυτή τη στιγμή οι δεδομένες απουσίες είναι ο Ελ Αραμπί, ο Σωκράτης που θα τον βλέπουμε μέρα με τη μέρα, ο Εμβιλά, ο Καμαρά που αποβλήθηκε και περιμένομε να μάθουμε τι έχει ο Μπουχαλάκης».

«Μοναδικά χαφ είναι ο Κούντε και ο Σουρλής, ο οποίος κάθε φορά δείχνει κάτι στο διάστημα της παρουσίας του. Αυτά που είδαμε από τον Σουρλή, από τον Πέπε δεν τα είδαμε. Το γεγονός ότι δεν είχε προγραμματίσει τον Κούντε στο αρχικό σχήμα, σημαίνει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90λεπτο, και χθες φάνηκε που υποχρεώθηκε να ξεκινήσει. Από τα κέρδη του Ολυμπιακού και ο Μάρκοβιτς», πρόσθεσε.

«Τεστ και για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο», η ατάκα του για την επιστροφή του κόσμου στο Καραϊσκάκη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*