Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σταματέλος: «Αλλαγές από Μαρτίνς. Και πέρσι δεν ξεκίνησε καλά, αλλά είχε καλύτερη απόδοση»

Σταματέλος: «Αλλαγές από Μαρτίνς. Και πέρσι δεν ξεκίνησε καλά, αλλά είχε καλύτερη απόδοση»

Το ματς της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης προσφέρεται πολύ περισσότερο για ροτέισον στον Ολυμπιακό από τα πιο δύσκολα που ακολουθούν, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός και πέρσι δεν είχε αρχίσει καλά τη σεζόν. Θυμάστε πως είχε σε πολλά παιχνίδια που σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κέρδιζε και θεωρώ πως είχε καλύτερη απόδοση από ό,τι μέχρι τώρα φέτος. Επιπλέον φέτος η πίεση και η γκρίνια έχει αυξηθεί με τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς στα προκριματικά του Champions League», τόνισε και πρόσθεσε:

«Περιμένουμε αλλαγές, γιατί ακολουθούν τρία πολύ δύσκολα ματς με Αστέρα, Φενέρ και Παναθηναϊκό, πριν τη διακοπή. Αν κάποια στιγμή μπορεί να γίνει πιο εύκολα ροτέισον, είναι το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα. Ο Εμβιλά είναι εκτός, ο Ελ Αραμπί είναι αμφίβολος και ο Καρμπόβνικ έδειξε κουρασμένος. Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκουραστεί και ο Ρέαμπτσιουκ. Ο Λαλά αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν ήρθε από τις παραλίες, έκανε προετοιμασία και έπαιξε με την εθνική του ομάδα. Όμως ο Μαρτίνς δεν συνηθίζει να βάζει αμέσως τους παίκτες».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*