Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σταματέλος: «Ίσως προκύψει αντι-Φορτούνης στον Ολυμπιακό»

Σταματέλος: «Ίσως προκύψει αντι-Φορτούνης στον Ολυμπιακό»

Ανοικτό άφησε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, που θα καλύψει τον Φορτούνη και τον Βαλμπουενά.

Παράλληλα, μίλησε για την εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας στη Βουλγαρία, τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς και την ενίσχυση που απαιτείται στα άκρα της άμυνας.

«Έχω την αίσθηση ότι και στα 2 ματς έκανε λάθη ο Μαρτίνς, επιμένοντας σε ένα σύστημα που δεν του έχει αποδώσει. Ήρθε μετά και η αποβολή του Μπα, συν τα όποια λάθη έγιναν και δεν θέλει πολύ να στραβώσει. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από την Λουντογκόρετς. Αν έπαιζαν Νοέμβριο θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Ήξερε τα δεδομένα ο Μαρτίνς, ήξερε τα δεδομένα και τις συνθήκες που θα είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Όσο πιο γρήγορα θέλει να λύσει τα θέματα με τα μπακ. Δεν είναι ένα θέμα που προέκυψε τώρα. Ο Ρέαμπτσιουκ προσπάθησε, αλλά ο Ολυμπιακός δεν θέλει ένα μπακ που θα βοηθάει μόνο πίσω. Πατάει το γκάζι για αριστερό μπακ αλλά και για δεξί μπακ. Πες ότι κλείνει απόψε. Με την Σλόβαν θα πάει με αυτούς που ξέρει θα πάει ο Μαρτίνς, αφού ο Αγώνας είναι την ερχόμενη Πέμπτη. Πόσο διαφορετικοί θα είναι η ενδεκάδα; Μόνο η ετοιμότητα θα είναι σε καλύτερο επίπεδο», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την επιλογή του Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει το σύστημα με τους τρεις στόπερ: «Το συζητούσαμε από πέρσι, αν θέλει να παίξει με τρία στόπερ, θα πρέπει να πάρει και τους κατάλληλους παίκτες. Μου φαίνεται περίεργο ότι επιμένει να συνεχίζει με αυτό το σύστημα που δεν του έχει αποδώσει. Αν δεις τα φιλικά, δεν πήγε με τρεις στην άμυνα. Στα περισσότερα ματς έχει πάει με τετράδα. Για αυτό δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή του στο συγκεκριμένο σύστημα. Αν τον είχε δικαιώσει, θα ήταν μία διαφορετική ιστορία».

Καταλήγοντας, ο Νίκος Σταματέλος είπε: «Τώρα περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις στα αριστερά, αλλά ψάχνει και για τα δεξιά. Και εξτρέμ θέλει. Δεν ξέρω αν ψάχνει και αντι-Φορτούνη, ο Βαλμπουενά μεγαλώνει και δεν μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά σε εκείνον. Χρειάζεται έναν παίκτη που θα μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας. Δεν υπάρχει αυτός ο παίκτης, από τη στιγμή που λείπουν αυτοί οι παίκτες με τις συγκεκριμένες δυνατότητες».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*