Home / Μπάσκετ / Euroleague / Στίγκερς: «Σοβαρή ομάδα, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Στίγκερς: «Σοβαρή ομάδα, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Αναλυτικά, ο 22χρονος Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο kifissiabc.gr:

Για την Κηφισιά: «Κατάλαβα ότι πρόκειται για μια σοβαρή ομάδα που έχει στόχους και ήθελα να γίνω μέλος της.Ο πρώτος με τον οποίο μίλησα ήταν ο coach Δημήτρης Μενουδάκος και τον εμπιστεύομαι οπότε αποφάσισα να έρθω γιατί πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για μένα».

Για το πρωτάθλημα: «Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και χαίρομαι που θα συμμετάσχω σε αυτό. Είναι σημαντικό βήμα για μένα.Είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και απλά ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Στον ελεύθερο χρόνο: «Βλέπω ταινίες γιατί δυστυχώς ξέχασα το playstation στο σπίτι μου στην Αμερική(γελάει). Μόλις μάθω λίγο την Κηφισιά θέλω να πάω σινεμά και αν προλάβω τον καλό καιρό και στην παραλία. Έχω ακούσει ότι και η ορεινή Ελλάδα είναι όμορφη οπότε θα ήθελα να την επισκεφτώ».

Δυνατά σημεία στο παρκέ: «Πιστεύω ότι είμαι καλός στην άμυνα και στο σουτ. Την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσω και κάποιες ατομικές προπονήσεις ώστε να βελτιώσω τις αδυναμίες μου ενόψει των αγώνων που πλησιάζουν».

Ο στόχος του: «Θέλω να κερδίζουμε παιχνίδια. Θέλω να είμαι ενεργό μέλος της ομάδας και να βελτιώσω τον εαυτό μου όσο πιο πολύ μπορώ .Φέτος είναι η πρώτη μου επαγγελματική σεζόν και θέλω να τα δώσω όλα».

Για τους φιλάθλους: «Δεν τους έχω γνωρίσει ακόμα αλλά εύχομαι να είναι στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να βλέπει γεμάτο το γήπεδό του οπότε εύχομαι να έρχονται κι εμείς ως αντάλλαγμα θα δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι για τους ευχαριστήσουμε».

Αγαπημένο φαγητό, ταινία, παιχνίδι: «Μου αρέσουν τα τηγανητά ψάρια. Αγαπημένη ταινία το «Παιχνίδι έρωτα & μπάσκετ» (Love & Basketball) και βιντεοπαιχνίδι το Basketball 2k».

 

πηγή sport-fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*