Home / Ομάδες / Στάζει μέλι για Μανωλά ο Σπαλέτι

Στάζει μέλι για Μανωλά ο Σπαλέτι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε ειδική μνεία σε τέσσερις παίκτες της Ρόμα μετά το εμφατικό 4-1 επί της Λάτσιο στο “Derby della Capitale”, με τον Κώστα Μανωλά να είναι μεταξύ των “εκλεκτών” του Ιταλού τεχνικού.

AdTech Ad

Η Ρόμα απέδειξε το μεσημέρι της Κυριακής πως δεν έχει αντίπαλο φέτος όσον αφορά στην πρωτοκαθεδρία στη Ρώμη αφού μετά το 2-0 του πρώτου γύρου, επιβλήθηκε και στο δεύτερο επί της συμπολίτισσας Λάτσιο, και μάλιστα το απόγευμα της Κυριακής έκανε πάρτι επικρατώντας με 4-1.

Οι “τζαλορόσι” σκόραραν απέναντι στους “αετούς” με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες (Ελ Σααραουί, Τζέκο, Φλορέντσι και Περότι) και προκάλεσαν την… απόλυση του Στέφανο Πιόλι από τον πάγκο της συμπολίτισσας, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να πλέκει το εγκώμιο τεσσάρων ποδοσφαιριστών του στο φινάλε του ματς.

“Όλη η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια για αυτή τη νίκη, καθώς διαχειριστήκαμε τέλεια το παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που η Λάτσιο αντέδρασε και προσπάθησε να ξαναμπεί σε αυτό. Οι Μανωλάς και Ρίντιγκερ ήταν κολοσσοί στην άμυνα ενώ ήταν εξαιρετικοί οι Ελ Σααραουί και Περότι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο 57χρονος τεχνικός.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*