Home / Stoiximan Super League / Σπουδαία κίνηση από τους οργανωμένους του Αστέρα: Μαζεύουν πράγματα για τους πλημμυροπαθείς

Σπουδαία κίνηση από τους οργανωμένους του Αστέρα: Μαζεύουν πράγματα για τους πλημμυροπαθείς

Σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων προχωράνε οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης. Οι Tigers ανακοίνωσαν πως συλλέγουν πράγματα για τους πλημμυροπαθείς και καλούν όλο τον κόσμο της Τρίπολης να βάλουν το… χεράκι τους και να στηρίξουν τους ανθρώπους που αυτές τις ημέρες περνάνε δύσκολες στιγμές.

Μάλιστα, υπάρχει απόλυτη συνεργασία και με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ενώ οι οπαδοί των Αρκάδων έκαναν γνωστό πως ορισμένοι από αυτούς θα είναι οι ίδιοι που θα τα παραδώσουν στη Θεσσαλία και στους πληγέντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε την πρόθεση μας να συμβάλλουμε κι εμείς με όλες μας τις δυνάμεις, στη βοήθεια των συνανθρώπων μας σε ολόκληρη τη Θεσσαλία που έχασαν τους οικείους τους και τις περιουσίες τους…

Σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκινάμε από σήμερα τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης θέλοντας να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στις πληγείσες περιοχές.

Απευθύνουμε γενικό κάλεσμα σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας, στους τοπικούς συλλόγους, στα σχολεία, στους φοιτητές, στους ιδιώτες και στους επιχειρηματίες της πόλης μας πέρα από χρώματα και ιδεοληψίες.

Ο καθένας μας να βοηθήσει όπως μπορεί.

Η παράδοση του υλικού θα γίνει σε μεγάλο βαθμό από εμάς τους ίδιους στις Θεσσαλικές πρωτεύουσες.

Η συλλογή θα γίνεται στα εξής σημεία:

– ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, (Δεληγιάννη 5 πεζόδρομος) από σήμερα 14/09 έως και την επόμενη Πέμπτη 21/09 τις ώρες 10:00 – 14:00 και 18:00 – 22:00

– ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, την Κυριακή 17/09 ημέρα του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τις 10:00 ώρα μέχρι την έναρξή του.

Για τυχόν πρόσθετα σημεία περισυλλογής θα ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Τigers Club ’06

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*