Home / Άλλα Σπόρ / Σπουδαία ενίσχυση με διεθνή Αυστραλή για τη Βουλιαγμένη

Σπουδαία ενίσχυση με διεθνή Αυστραλή για τη Βουλιαγμένη

Την απόκτηση της διεθνούς Αυστραλής Έιμι Ριτζ, που συμμετείχε στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανακοίνωσε η Βουλιαγμένη, ενισχύωντας σημαντικά την περιφέρεια αλλά και την άμυνά της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή της αθλήτριας υδατοσφαίρισης, Amy Ridge, η οποία θα αποτελέσει τη δεύτερη ξένη παίκτρια της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Amy Ridge κατάγεται από την Αυστραλία και έχει γεννηθεί στο Σίδνεϊ στις 15 Αυγούστου του 1996. Αγωνίζεται ως περιφερειακός αλλά και στην άμυνα.

Πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο με την Εθνική Ομάδα της χώρας της. Έχει κατακτήσει επίσης ένα χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού το 2019. Παράλληλα, ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε τις αήττητες επί χρόνια, Η.Π.Α, με σκορ 10-7 στο FINA Intercontinental Cup του 2018. Την ίδια χρονιά αναδείχθηκε δεύτερη σκόρερ της αυστραλιανής λίγκας με 50 γκολ σε 22 παιχνίδια.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με τον Ν.Ο.Β., η Amy Ridge, δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένη που υπέγραψα με τη Βουλιαγμένη για τη νέα χρονιά. Ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία στη γυναικεία υδατοσφαίριση και ελπίζω ότι θα μπορέσω να συμβάλω σε μελλοντικές επιτυχίες”».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*