Home / Άλλα Σπόρ / Σπάνοβιτς και Τεντόγλου παρόντες στο 11ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Σπάνοβιτς και Τεντόγλου παρόντες στο 11ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Στο φετινό «International Jumping Meeting» που θα διεξαχθεί στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας στις 26/5 θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο μήκος, Ιβάνα Σπάνοβιτς, έρχεται να αγωνιστεί στην Καλλιθέα για δεύτερη φορά μετά το 2018, όπου είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη επίδοση στον κόσμο με 6,98. Η κορυφαία άλτρια του μήκους στον κόσμο αναμένεται και φέτος να προσφέρει μοναδικό θέαμα.

Στους άνδρες, ξεχωρίζει η συμμετοχή του πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος, Μίλτου Τεντόγλου, αλλά και αυτή του πρωταθλητή Ελλάδας, Εμμανουήλ Καραλή, στο άλμα επί κοντώ.

Στη Διεθνή Συνάντηση Αλμάτων δυναμικό παρών αναμένεται να δώσουν ο απόλυτος κυρίαρχος του τριπλούν στη χώρα μας, Δημήτρης Τσιάμης, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 στο ίδιο αγώνισμα, Σπυριδούλα Καρύδη, ο περυσινός νικητής στο ύψος, Αντώνης Μέρλος, ο Κώστας Μπανιώτης και ο Βασίλης Κωνσταντίνου για την Κύπρο, ενώ στις γυναίκες, ξεχωρίζουν η Ιωάννα Ζάκκα, η Τατιάνα Γκούσιν και η Μαυροβοιύνια Μαρίγια Βούκοβιτς.

Οι συμμετοχές στο φετινό Μίτινγκ Αλμάτων από ξένες χώρες φτάνουν τις δέκα μέχρι στιγμής. Μεταξύ αυτών, ο Σουηδός Φαμπιάν Ντέρλιντ στο ύψος (νικητής στην Καλλιθέα το 2018), στο μήκος οι Λεβόν Αγκασιάν (Αρμενία), Γιάν Ραντριανασολο (Γαλλία), Ζαν Πιερ Μπέρτραντ (Γαλλία) και η Ρουγκί Σο (Γαλλία) και στο τριπλούν η Χάνα Μινένκο (Ισραήλ).

Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της European Athletics και της World Athletics.

.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*