Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σούπερ Λίγκα: Αρχή σε Ριζούπολη και Τρίπολη – Όλα τα φώτα στο ντέρμπι

Σούπερ Λίγκα: Αρχή σε Ριζούπολη και Τρίπολη – Όλα τα φώτα στο ντέρμπι

Σημαντικά παιχνίδια σε Ριζούπολη και Τρίπολη περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η αυλαία θα ανοίξει με την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ στις 17:15. Αμφότερες οι ομάδες κυνηγούν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, με τους Κρητικούς να καίγονται περισσότερο αφού μετρούν αρνητικό σερί επτά ηττών. Ο Απόλλων, από την άλλη, θέλει να αφήσει πίσω τις απώλειες που δέχτηκε από Βόλο και Λαμία και να χαμογελάσει ξανά.

Η συνέχεια θα δοθεί στην Τρίπολη στις 19:30, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο γηπεδούχοι μετρούν δύο ισοπαλίες στα τελευταία δύο παιχνίδια, ωστόσο τρέχουν αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών. Σε αυτό το σερί θέλει να βάλει τέλος το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία, για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 23η στροφή του πρωταθλήματος βρίσκεται στο κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (19:30), που θα κλείσει το αυριανό πρόγραμμα. Η αρχή θα γίνει στη Θεσσαλονίκη με το Άρης-Ατρόμητος στις 15:00, ενώ στις 17:15 θα αναμετρηθούν ΑΕΛ-Παναιτωλικός και Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα στις 19:30, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στο Βόλο με στόχο να συνεχίσει θετικά έπειτα από τον θρίαμβο επί της Αϊντχόφεν.

Δείτε το πρόγραμμα:

Η βαθμολογία

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*