Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σούπερ Λίγκα: Αναζητά την εκδίκηση ο Παναθηναϊκός – Σημαντικές μάχες σε Κρήτη και Περιστέρι

Σούπερ Λίγκα: Αναζητά την εκδίκηση ο Παναθηναϊκός – Σημαντικές μάχες σε Κρήτη και Περιστέρι

Με τρεις αναμετρήσεις που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας όσο και για τις τελευταίες αυτές ανοίγει σήμερα το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται για δεύτερη φορά στη σειρά, τρίτη στις τελευταίες ημέρες και πρώτη στη φυσική έδρα της ομάδας των Ιωαννίνων. Οι Γιαννιώτες φαίνεται να έχουν πάρει τον… αέρα των πράσινων καθώς τους νίκησαν δύο φορές στα ματς Κυπέλλου, με το ίδιο σκορ και μάλιστα την τελευταία στη Λεωφόρο παίρνοντας και την πρόκριση.

Οι πράσινοι είναι σε δύσκολη θέση και θέλουν τη νίκη, όχι μόνο για να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς αλλά γιατί πλέον έχουν να ελπίζουν στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μόνο από το πρωτάθλημα.

Το σημερινό πρόγραμμα αρχίζει με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΛ στην Κρήτη. Πρόκειται για ένα ματς που έχει ενδιαφέρον βαθμολογικό για τις τελευταίες θέσεις καθώς οι ήττες των Κρητικών στις τελευταίες αγωνιστικές τους έχουν ρίξει αρκετά, σε σημείο που να μην αισθάνονται καθόλου σίγουροι για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η ΑΕΛ προέρχεται από τη νίκη της 1-0 επί του Παναιτωλικού που τις έδωσε ελπίδες για την παραμονή και πλέον σήμερα αναζητά μια ανάλογη συνέχεια.

Τέλος, στις 17:15 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Η κατάσταση στην ομάδα του Περιστερίου είναι οριακή μετά την κακή εμφάνιση με τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική, με τον Σάββα Παντελίδη να μιλά… έξω από τα δόντια στους παίκτες του και να προαναγγέλλει αλλαγές και… παραγκωνισμούς εάν κάποιοι δεν δείξουν άλλο πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή οι Αρκάδες έχουν ηθικό στα ουράνια από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ενώ αναζητούν μια νέα νίκη περιμένοντας το ενδεχόμενο στραβοπατήματος των πράσινων.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 06-03-2021

ΟΦΗ – ΑΕΛ (15:00)

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (17:15)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (19:30)

Κυριακή, 07-03-2021

Ολυμπιακός – Λαμία (15:00)

Παναιτωλικός – Βόλος (17:15)

ΠΑΟΚ – Άρης (19:30)

Δευτέρα, 08-03-2021

AEK – Απόλλων Σμύρνης (19:30)

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Κυριακή, 14-03-2021


ΑΕΛ – Ολυμπιακός

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός

Άρης – ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα

Βόλος – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Λαμία – Ατρόμητος

*Όλες οι αναμετρήσεις έχουν ώρα έναρξης στις 19:00

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*