Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σουκουλίνι: “Επιστρέφω σε λιγότερο από ένα μήνα”

Σουκουλίνι: “Επιστρέφω σε λιγότερο από ένα μήνα”

Ο Μπρούνο Σουκουλίνι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Αργεντινής, υποστήριξε ότι θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε λιγότερο από ένα μήνα. Αισιοδοξία ότι θα βρεθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην Αργεντινή βρίσκεται ο 22χρονος Αργεντινός μέσος, Μπρούνο Σουκουλίνι, ο οποίος δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού που υπέστη στην προπόνηση της ΑΕΚ. Ο “Σούκου” εξέφρασε την πεποίθηση, μιλώντας στο Crack Deportivo,  ότι επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους σε λιγότερο από ένα μήνα, ενώ τόνισε ότι θα κάνει ο,τι περνά από το χέρι του για να εκπροσωπήσει την εθνική Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο.

“Είμαι στην Αργεντινή, ζήτησα να με αφήσουν να έρθω για τρεις εβδομάδες, προκειμένου να αναρρώσω. Η αποκατάστασή μου βαίνει καλύτερα. Έφθασα στην Αργεντινή χωρίς να μπορώ να περπατήσω και τώρα είμαι καλύτερα. Ο τραυματισμός προήλθε από κακοτυχία, αλλά τώρα σκέφτομαι αυτό που έρχεται. Τώρα, πρέπει να επιστρέψω στην ΑΕΚ, γιατί έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Και η ΑΕΚ και η Μάντσεστερ Σίτι μου φέρθηκαν πολύ καλά και με άφησαν να επιστρέψω στην πατρίδα μου.

Έφθασα στην πατρίδα μου χωρίς δύναμη, δεν μπορούσα να περπατήσω, τώρα μπορώ, αν και νιώθω κάποιες ενοχλήσεις. Όλα βαίνουν καλώς και πιστεύω ότι θα επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους σε λιγότερο από ένα μήνα.

Τραυματίστηκε σε μια ημέρα που είχαμε ρεπό. Τώρα σκέφτομαι τα play-offs, τα οποία αρχίζουν πριν το Μάιο, για να τελειώσω τη σεζόν παίζοντας. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ, μέχρι τον Ιούνιο. Εάν μπορώ να παίζω θα είμαι με τους συμπαίκτες μου μέχρι την τελευταία ημέρα, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ζω πολύ καλά στην Ελλάδα, μοιάζει με την Αργεντινή, αλλά με παραλίες”.

Τέλος ο Αργεντινός χαφ, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της “αλμπισελέστε” στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο: “Ήξερα ότι έπρεπε να έπαιζα, με μεγαλύτερη ποιότητα στο ρυθμό για να μπορέσω να είμαι εδώ. Ήξερα ότι ο προπονητής με έβλεπε, ότι το ιατρικό επιτελείο με παρακολουθούσε και τελευταίο καιρό μιλούσα μαζί τους για την ανάρρωσή μου και τώρα (μετά τη συνέντευξη) θα μιλήσω με το γιατρό. Ίσως στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να πάνε οι καλύτεροι, αυτοί που είναι σε καλύτερο σημείο, μου μένουν δύο ή τρεις μήνες για να είμαι στο ύψος των περιστάσεων, είναι και θέμα τύχης. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Πηγή : Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*