Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σολδάνο: «Καλή στιγμή να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, δεν θέλω να πάω κάπου και να κάθομαι»

Σολδάνο: «Καλή στιγμή να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, δεν θέλω να πάω κάπου και να κάθομαι»

Ο Φράνκο Σολδάνο επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά το πέρασμά του από την Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη μορφή δανεισμού, αλλά δεν κατάφερε, ωστόσο, να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Ο πρώην επιθετικός της Ουνιόν, λοιπόν, όπως αναφέρει η Diario Uno Santa Fe, εξετάζει τις επιλογές του για το μέλλον, με δεδομένο ότι δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς, ο οποίος προτιμά για τρίτο επιθετικό πίσω από τους Ελ Αραμπί και Χασάν μετά τον τραυματισμό του Τικίνιο τον πιτσιρικά Αλγκασίμ Μπα.

Η Uno είχε αποκαλύψει πριν από μερικές εβδομάδες ότι για τον 26χρονο Σολδάνο υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την Ουνιόν, ενώ ματιές ρίχνουν και οι Νιούελς Ολντ Μπόις και Ουρακάν.

Ο ίδιος ο Σολδάνο μίλησε στο Radio La Red, κάνοντας την ανασκόπηση της διετίας του στην Μπόκα, ενώ ρωτήθηκε και για το μέλλον του. «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Το χάρηκα όσο δεν πάει στην Μπόκα, με την οποία κερδίσαμε δύο τίτλους και φτάσαμε σε δύο ημιτελικούς στο Κόπα Λιμπερταδόρες», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα, πολύ δύσκολα τη βρίσκεις αλλού. Δεν είναι εύκολο να είσαι παίκτης της Μπόκα, αλλά είναι όμορφο. Με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Οι απαιτήσεις των οπαδών της Μπόκα είναι μια… όμορφη πίεση»!

Για το ενδιαφέρον γύρω από το όνομά του, δε, σημείωσε: «Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν, πάντα είχα προτεραιότητα τον αθλητισμό σε σχέση με άλλα πράγματα. Πολλές φορές όταν μεγαλώνεις είναι δύσκολο να μπεις σε κάποιες αγορές. Είναι μία καλή στιγμή να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να δείξω την εμπειρία μου. Δεν θέλω να πάω κάπου και να κάθομαι, θέλω να συνεργαστώ με μία ομάδα που θα με αγγίζει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*