Home / Μπάσκετ / NBA / Σοκ: Έμεινε παράλυτος ο Σον Μπράντλεϊ

Σοκ: Έμεινε παράλυτος ο Σον Μπράντλεϊ

Μια είδηση που σοκάρει έρχεται από τις ΗΠΑ. Ο Σον Μπράντλεϊ, χαρακτηριστική φιγούρα για μια δεκαπενταετία στο ΝΒΑ λόγω του τεράστιου ύψους του (2,29μ.), έμεινε παράλυτος.

Ο 48χρονος παλαίμαχος σέντερ τραυματίστηκε σοβαρά όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον ίδιο και το ποδήλατό του στις 21 Ιανουαρίου. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν σοβαρές βλάβες στη σπονδυλική του στήλη, με αποτέλεσμα να είναι στο εξής καθηλωμένος.

Ο Μπράντλεϊ, που έπαιξε με την εθνική Γερμανίας το 2001 στο Ευρωμπάσκετ, υποβλήθηκε σε επέμβαση και έκτοτε παραμένει στο νοσοκομείο.

Οι Μάβερικς, στους οποίους αγωνίστηκε από το 1997 μέχρι το 2005, ανακοίνωσαν τα άσχημα νέα τονίζοντας πως ο Μπράντλεϊ έχει τη σύζυγό του στο πλευρό του και είναι σε καλή ψυχολογία και αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει το ατύχημά του για να ληφθούν περισσότερα μέτρα για την ασφάλεια των ποδηλατών.

Ο Μπράντλεϊ σε 877 ματς στο ΝΒΑ με Σίξερς, Νετς και Μάβερικς είχε 8,1 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 2,5 τάπες κατά μέσο όρο. Ανάμεσα στα άλλα είχε και ένα μικρό πέρασμα από το πρώτο Space Jam, στο πλευρό του Μάικλ Τζόρνταν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*