Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σοβαρό ενδιαφέρον του Αστέρα για Μπαρτόλο

Σοβαρό ενδιαφέρον του Αστέρα για Μπαρτόλο

Έναν ποδοσφαιριστή που έκανε φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις και μπορεί να προσφέρει λύσεις σε αρκετές θέσεις, εξετάζει ο Αστέρας Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr στη μεταγραφική λίστα των Αρκάδων βρίσκεται ο Χουλιάν Μπαρτόλο, με το συμβόλαιο του 26χρονου Αργεντινού -κατά κύριο λόγο- μεσοεπιθετικού με τον Βόλο να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο Μπαρτόλο και ο Βόλος δεν θα συνεχίσουν παρέα, αφού οι δύο πλευρές έχουν σημαντική απόσταση στα «θέλω» τους. Κάπως έτσι, ο Αστέρας Τρίπολης εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, με τον Μπαρτόλο να μπορεί να προσφέρει κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι (είτε δεκάρι, είτε εξτρέμ), αλλά και να χρησιμοποιηθεί στα χαφ.

Ο Αργεντινός με ιταλική διαβατήριο αγωνίζεται την τελευταία διετία στον Βόλο, ενώ φέτος έγραψε 4 γκολ και 4 ασίστ σε 30 αγώνες.

Συνολικά με την ομάδα της Μαγνησίας έχει 66 εμφανίσεις με 8 τέρματα και 11 ασίστ, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Ακασούσο, Γκιγέρμο Μπράουν και Σαν Μιγκέλ.

Υπενθυμίζεται πως μέσα από το sportfm.gr έχετε ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό για την πρώτη, κλεισμένη, μεταγραφή των Αρκάδων για τη νέα σεζόν, με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να αποτελεί ουσιαστικά ποδοσφαιριστή του Αστέρα και να μένει η ανακοίνωση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*