Home / Άλλα Σπόρ / Σοβαρά παράπονα από τον ΠΑΟΚ για διαιτησία στο ματς με τον Δούκα

Σοβαρά παράπονα από τον ΠΑΟΚ για διαιτησία στο ματς με τον Δούκα

Σοβαρά παράπονα με τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Δούκα έχει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς θεωρεί πως τα σφυρίγματα των ρέφερι της αναμέτρησης του στέρησαν την πρόκριση στο Final 4.

Για το λόγο αυτό, ο έφορος της ομάδας, Δημήτρης Χασεκίδης, με προσωπική του δήλωση, αναφέρθηκε πως δεν υπάρχει σεβασμός προς τους «ασπρόμαυρους», ενώ διερωτήθηκε για ποιο λόγο δεν έγινε σε ορισμένες φάσεις, χρήση του VAR.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Όπως είναι γνωστό Πανελλαδικά, το χάντμπολ του ΠΑΟΚ δεν κάνει ποτέ δηλώσεις κατά της διαιτησίας, όσο κακή και αν είναι αυτή απέναντι του. Εχθές όμως, σ’ ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου, ενός εκ των δύο στόχων της ομάδας μας, είδαμε μία πολύ κακή διαιτησία σε κρίσιμα σημεία, εις βάρος της ομάδας μας. Η δυσφορία μας είναι μεγάλη, ο αγώνας αυτός ωστόσο τελείωσε και προκρίθηκε ο Δούκας.

Από κει και πέρα όμως, οι συγκεκριμένοι διαιτητές της αναμέτρησης, αλλά και όλοι οι διαιτητές και οι παρατηρητές, οφείλουν να σέβονται τον ΠΑΟΚ, ως τον μεγαλύτερο αρωγό του χάντμπολ στην Ελλάδα, επί σειρά πολλών ετών. Ειδικά με την ύπαρξη πλέον του VAR σε όλα τα παιχνίδια, για το οποίο ο ΠΑΟΚ πρωτοστάτησε στον ελληνικό αθλητισμό, δεν δικαιολογούνται εξόφθαλμα διαιτητικά λάθη. Γιατί κύριοι σε καθοριστικές φάσεις δεν χρησιμοποιήσατε την συνδρομή του VAR ως οφείλατε;. Θέλουμε να πιστεύουμε στους επόμενους κρίσιμους αγώνες του Συλλόγου μας, οι διαιτησίες να είναι πολύ καλύτερες. Πρώτα απ’ όλα για το άθλημα.

Υ.Γ. Μήνυμα προς συγκεκριμένους αποδέκτες: η Διοίκηση του ΠΑΟΚ και όλος ο Οργανισμός δεν θα επιτρέψει από σήμερα και πέρα σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες να στερήσουν στην ομάδα μας ό,τι δικαιούται στο γήπεδο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*