Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σνάουτσνερ: «Η ομάδα είναι φορμαρισμένη, έπρεπε να έχουμε νικήσει τον Ολυμπιακό»

Σνάουτσνερ: «Η ομάδα είναι φορμαρισμένη, έπρεπε να έχουμε νικήσει τον Ολυμπιακό»

Από την ήττα από τον Ατρόμητο και μετά ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος και έχει την ευκαιρία με νίκη απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή να ανέβει ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League 1.

Μιλώντας μία μέρα πριν το ματς, ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόσφατη βελτίωση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε ασφαλώς και σε ντέρμπι, Κρμέντσικ και Τζόλη.

Αναλυτικά τι είπε:



Για το πού αποδίδει την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα είναι φορμαρισμένη. Βελτιώσαμε κάποια πράγματα που μας πόνεσαν σε προηγούμενα παιχνίδια. Τα αποτελέσματα είναι καλά με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που και σε εκείνο το παιχνίδι έπρεπε να κερδίσουμε. Το θετικό είναι πως οι νίκες ήρθαν και με καλό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά γιατί η δουλειά ποτέ δεν σταματάει».



Για το αν είναι πιο σημαντικό τα οκτώ γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία παιχνίδια ή το μηδέν στην άμυνα:

«Και τα δύο είναι σημαντικά. Επιθετικά ήμασταν καλοί, φτιάξαμε φάσεις και βάλαμε γκολ. Και στο αμυντικό κομμάτι βελτιώσαμε αρκετά πράγματα, δεν δεχθήκαμε γκολ σε δύο σερί παιχνίδια, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά, είμαστε έτοιμοι όμως και συνεχίζουμε να δουλεύουμε και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες».

Για την παρουσία του Κρμέντσικ και τα γκολ που πετυχαίνει:

«Είναι παίκτης με μεγάλη ποιότητα, μας βοήθησε πολύ. Και άλλοι παίκτες όμως και ο Ουάρντα και ο Τζόλης και ο Καντουρί, ο Σβαμπ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι σε φόρμα. Έχουμε πολλούς παίκτες, έχουμε λύσεις στον πάγκο, παίκτες με ποιότητα που έρχονται από εκεί και μας βοηθούν. Είναι σημαντικό αυτό».

Για τον Τζόλη:

«Κάνει μεγάλη χρονιά ο Χρήστος. Ξεχώριζε και στην ακαδημία. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να κάνει τόσο σπουδαία πράγματα και στο αντρικό επίπεδο και με τόσο ευκολία. Μόνο μπράβο του αξίζουν. Είναι σοβαρό παιδί, έχει το κεφάλι κάτω, ξέρει τι πρέπει να βελτιώσει τον βοηθάμε μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για το τι τον κάνει ξεχωριστό: «Δεν έχει άγχος καθόλου στο παιχνίδι. Είτε παίζει με τον Σεμέδο ή με τον Ραφίνια ή άλλος αμυντικός δεν τον νοιάζει τίποτα. Θέλει να βάλει γκολ, να ντριμπλάρει και το έχει αυτό. Αυτά είναι τα δυνατά του σημεία».

Για την ΑΕΚ και το πόσο έχει αλλάξει η εικόνα της με τον Χιμένεθ:

«Έχει αλλάξει εικόνα η ΑΕΚ με τον Χιμένεθ. Παίζει πιο σκληρά, πιο αμυντικά, έχει ποιότητα μπροστά, παίκτες που δημιουργούν προβλήματα. Και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, περιμένουμε καλό παιχνίδι και μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη».



Για αν το ντέρμπι κριθεί στη δύναμη:

«Νομίζω ναι εκεί θα πάει. Η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα, παίζει σκληρά με μονομαχίες, εκεί πρέπει να αντιδράσουμε και να είμαστε καλύτεροι από αυτούς».



Για την αποχώρηση του Μπίσεσβαρ:

«Ο Ντιέγκο ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα. Έχουμε μεγάλο σεβασμό σε όσα έκανε. Ήταν δύσκολα γι’ αυτόν να χωρέσει στην ενδεκάδα μας αυτή την στιγμή. Tο κατάλαβε και ο ίδιος. Πήγε στην Κύπρο τον ευχαριστούμε για όλα όσα πέτυχε με τον ΠΑΟΚ, πήρε τίτλους και έκανε πολύ καλά παιχνίδια».





Για το αν υπάρχει κάποια μεταγραφική εξέλιξη:
«Αυτή την στιγμή όχι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*