Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Σλούκας: «Είμαστε πολύ πεινασμένοι»

Σλούκας: «Είμαστε πολύ πεινασμένοι»

Στη μεγάλη θέληση του Ολυμπιακού να επιστρέψει στο Final Four της Ευρωλίγκας, αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη επί της Λάρισας και ενόψει της σειράς των playoffs κόντρα στη Μονακό.

«Η Λάρισα είναι σε καλή κατάσταση. Ήταν μία καλή ευκαιρία για μας για μια δυνατή προπόνηση. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Μονακό, το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Το χαλάρωμα όταν πήγαμε στους 20 πόντους δεν δικαιολογείται, αλλά όπως είπε και ο κόουτς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Μ. Τετάρτης», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για τη σειρά με τη Μονακό: «Όλη η ομάδα ζει και αναπνέει για το ματς της Μ. Τετάρτης. Η ομάδα μετά από χρόνια είναι και πάλι στα playoffs της Ευρωλίγκας. Παίζουμε καλό μπάσκετ, βγάζουμε συγκέντρωση. Δεν πρέπει να το πετάξουμε αυτό».

Για το πλεονέκτημα έδρας: «Δεν υπάρχει χαλάρωση. Υπάρχει πίεση και άγχος. Ο Ολυμπιακός ζει και επιβιώνει μόνο με τους τίτλους. Το ότι πήραμε το Κύπελλο δεν σημαίνει κάτι. Θέλουμε και το Final 4».

Για το ποια θα είναι τα κλειδιά με τους Μονεγάσκους: «Η άμυνα και η κυκλοφορία της μπάλας. Αλλά και ποιος το θέλει περισσότερο. Σε αυτά τα ματς δεν παίζουν ρόλο οι τακτικές, αλλά οι αποφάσεις των παικτών».

Για το Final 4: «Είμαστε πεινασμένοι. Πιο πολύ από ποτέ. Ο Ολυμπιακός έχει χρόνια να βρεθεί στο Final 4. Κάναμε καλή σεζόν και έχουμε μοναδική ευκαιρία να πάμε. Δεν υποτιμώ την Μονακό, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι, δύσκολα θα χάσουμε. Είμαστε στο 2022, είναι μία πολύ καλή χρονιά για εμάς. Μην ξεχνάμε τις θυσίες που έχουν κάνει για αυτό το πλεονέκτημα. Η Μονακό είναι μία ομάδα που δεν έχει άγχος. Μία ομάδα που παίζει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. Δεν έχουμε βάρος. Θα είναι μία γιορτή με τον κόσμο μας και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*