Home / Μπάσκετ / Eurobasket 2015 / Σιμονόφσκι: «Πιο δυνατή η Ελλάδα από την Κροατία»

Σιμονόφσκι: «Πιο δυνατή η Ελλάδα από την Κροατία»

Η Ελλάδα είναι το φαβορί για την πρωτιά του τρίτου ομίλου του Ευρωμπάσκετ και όχι η Κροατία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γκαρντ της ΠΓΔΜ, Μάρκο Σιμονόφσκι.

Καλύτερη ομάδα από την Κροατία έχει η Ελλάδα, όπως δήλωσε ο Μάρκο Σιμονόφσκι, ο οποίος πιστεύει πως το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη είναι το φαβορί για την πρωτιά του τρίτου ομίλου του Ευρωμπάσκετ.

Μάλιστα, ο γκαρντ της ΠΓΔΜ αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα τραυματισμών στην προετοιμασία, ωστόσο την Τρίτη (1/9) προπονήθηκε κανονικά και έτσι θα δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

«Είχα ένα μυϊκό πρόβλημα, ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισα μία ίωση όταν έφτασα στην Ισπανία. Ενδεχομένως αυτό να οφείλεται στα πολλά ταξίδια. Ωστόσο, όλα αυτά τα άφησα πίσω και πλέον είμαι στο 100% για να αγωνιστώ στο Ευρωμπάσκετ. Ξέρουμε τι έχουμε να βρούμε μπροστά μας, ενώ κάποιες ήττες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας ενόχλησαν λίγο. Το θετικό είναι πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα ανάμεσά μας. Στο ξεκίνημα της διοργάνωσης έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς παίζουμε με την Ελλάδα, την οποία θεωρώ πιο δυνατή από την Κροατία και πιστεύω πως αυτή είναι το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου», δήλωσε σχετικά ο Μάρκο Σιμονόφσκι.

πηγή sport-fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*