Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Σιμάνσκι: «Μέσω της ΑΕΚ θα βρεθώ ξανά στην εθνική Πολωνίας»

Σιμάνσκι: «Μέσω της ΑΕΚ θα βρεθώ ξανά στην εθνική Πολωνίας»

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στα τελευταία παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν ο Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Ο Πολωνός χαφ της ΑΕΚ διακρίθηκε στο 1-1 της εθνικής του ομάδας με την Αγγλία, αφού κατάφερε να σκοράρει στην επανεμφάνισή του με το εθνόσημο και όπως είναι φυσικό κλήθηκε να μιλήσει για την ξεχωριστή για εκείνον στιγμή.

«Μπορώ να πω ότι έχω δουλέψει σκληρά σε όλη μου τη ζωή για να φτάσω να πετύχω αυτό το γκολ, από τότε που ήμουν παιδί. Ποτέ δεν τα παράτησα και ξεπέρασα τις αντιξοότητες. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι όχι πολύ καιρό πριν, τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο και για αρκετούς μήνες ήμουν εκτός. Μπήκα σε μια δύσκολη στιγμή, όταν η Αγγλία μας πίεζε. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν υψηλός. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου, δεν θυμάμαι να έχασα μονομαχία. Επίσης ήταν υπέροχη η υποστήριξη του κόσμου», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μέσος στην ιστοσελίδα Przeglad Sportowy.

Στη συνέχεια, ο Σιμάνσκι μίλησε και για την αντίδραση των ανθρώπων της ΑΕΚ: «Η διοίκηση και οι προπονητές του συλλόγου ήταν σαφώς ευχαριστημένοι από εμένα. Στο τέλος, αυτό που ακούγεται είναι πως ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πέτυχε γκολ εναντίον της Αγγλίας. Έδειξαν την ικανοποίησή τους όταν με καλωσόρισαν μετά την επιστροφή μου από την Πολωνία. “Μεγάλη υπόθεση”, “Μην σταματάς!” μου έλεγαν και με ενθάρρυναν να μην χάσω την φόρμα μου».

Καταλήγοντας, ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» τόνισε: «Πολλά εξαρτώνται από εμένα, γιατί η καλή φόρμα που θα πρέπει να έχω με την ΑΕΚ θα με φέρει πιο κοντά στο να με καλέσει ο προπονητής ξανά στην Εθνική. Θα κάνω πολλά για να είμαι ξανά την ομάδα. Όλα εξαρτώνται από εμένα. Και το γεγονός ότι με κάλεσαν, με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν είμαι τυχαίος παίκτης».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*