Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τη Σλόβαν – Νίκη και για την Ομόνοια

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τη Σλόβαν – Νίκη και για την Ομόνοια

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα Playoffs του Europa League πήρε την Πέμπτη (5/8) η Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Λίνκολν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο. Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον ηττημένο εκείνου του Ολυμπιακού-Λουντογκόρετς (του γ’ προκριματικού του Champions League).

Η αναμέτρηση ήταν αρκετά ισορροπημένη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων χάρη στα γκολ των Κάσια (16′), Ζμρχαλ (48′) και Χέντι (69′). Μάλιστα, τις ασίστ στα δύο τελευταία τις έβγαλε ο πρώην άσος των Πειραιωτών, Βλάντιμιρ Βάις. Με την ομάδα από το Γιβραλτάρ να μειώνει στο 73′ με εκτέλεση πέναλτι του Γουόκερ.

Για τον ίδιο προκριματικό γύρο, η Ομόνοια ήταν σαφώς ανώτερη υποδεχόμενη τη Φλόρα Ταλίν, την οποία νίκησε 1-0 εντός έδρας χάρη στο τέρμα του Μαρίνου Τζιωνή στο 12′.

Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα ματς της μέρας που άρχισαν νωρίς, η Σέλτικ των Βασίλη Μπάρκα (έμεινε στον πάγκο) και Άγγελου Ποστέκογλου κέρδισε 4-2 φιλοξενούμενη από τη Γιάμπλονετς, ενώ οι Καϊράτ Αλμάτι και Αλασκέρτ έμειναν στο 0-0 στην έδρα της πρώτης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*