Home / Άλλα Σπόρ / Σε προπονητικό καμπ στη Δανία την ερχόμενη βδομάδα ο Γκιώνης

Σε προπονητικό καμπ στη Δανία την ερχόμενη βδομάδα ο Γκιώνης

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θ’ αγωνιστεί στο απλό του Ολυμπιακού τουρνουά και είναι αυτός που θα συνεχίσει την παράδοση 25 ετών της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης να έχει κάθε φορά τουλάχιστον έναν εκπρόσωπό της στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού.

Μετά από πρόσκληση της ομοσπονδίας της Δανίας, ο Γκιώνης θα βρεθεί την επόμενη βδομάδα στην Κοπεγχάγη και θα πάρει μέρος σε 7ήμερο προπονητικό καμπ για αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η συγκέντρωση προετοιμασίας θα γίνει από τις 9 έως τις 15 Ιουλίου.

Νωρίτερα, ο 41χρονος πρωταθλητής θα ζήσει μία ξεχωριστή τιμή. Μαζί με πολλούς ακόμα αθλητές θα επισκεφτεί το απόγευμα της Δευτέρας το Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα χαιρετήσει την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα και θα δώσει τις ευχές της, ενόψει Τόκιο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στην επίσκεψη θα βρίσκεται με τον πρωταθλητή μας και ο προπονητής του στην Εθνική ομάδα ανδρών, Κώστας Βατσακλής. Στις 8/7, οι δύο άνδρες και ο, επίσης, διεθνής Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, ως φυσιοθεραπευτής και βοηθός προπόνησης, θα μεταβούν στην Κοπεγχάγη. Η προετοιμασία θα διεξαχθεί στο σύγχρονο Ολυμπιακό Κέντρο της Δανίας, που φιλοξενεί πολλά αθλήματα κι έχει μέσα ξενοδοχείο και εστιατόριο.

Εκτός από τους Δανούς αθλητές αναμένεται να δώσουν το «παρών» ο νεαρός Σουηδός Τρουλς Μέρεγκαρντ, που θ’ αγωνιστεί στο ομαδικό του Ολυμπιακού τουρνουά, ο Ίμπα Ντιό, που θ’ αγωνιστεί στο Τόκιο με τη Σενεγάλη, ο Αμερικανός Τζα Κάνακ, που, επίσης, έχει προκριθεί στο Τόκιο, καθώς και Γάλλοι διεθνείς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*