Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σε καλό κλίμα η συνάντηση για «Καυταντζόγλειο»

Σε καλό κλίμα η συνάντηση για «Καυταντζόγλειο»

Συνάντηση με την διοικούσα επιτροπή του «Καυτανζόγλειου» είχε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης. Σε καλό κλίμα οι επαφές των δύο πλευρών για την υπογραφή του συμφωνητικού.

Συνάντηση με την διοίκηση του «Καυτανζόγλειου» με θέμα το συμφωνητικό της τρέχουσας σεζόν για το στάδιο είχε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του Ηρακλή. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης στην συζήτηση με την διοικούσα επιτροπή κατέθεσε τις προτάσεις του,
όπως και η άλλη πλευρά.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης γίνεται αναφορά στο θετικό κλίμα.

Αναλυτικά:

«Συνάντηση Διοίκησης ΠΑΕ με Επιτροπή Καυτανζογλείου

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης και ο Αντιπρόεδρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος, είχαν σήμερα το πρωί, συνάντηση στο Καυτανζόγλειο με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Σταδίου, την οποία εκπροσώπησαν ο Πέτρος Πετρίδης (Διευθυντής Σταδίου), ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Απόστολος Μητιντζής, ο Αντιπρόεδρος, Στέφανος Τσίρκας και ο Έφορος, Ζαχαρίας Παπαϊωάννου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα, ενώ το βασικό θέμα που απασχόλησε τις δύο πλευρές ήταν το κύριο συμφωνητικό της ΠΑΕ Ηρακλής με το Καυτανζόγλειο Στάδιο για τη σεζόν 2015-2016.
Οι δύο πλευρές κατέθεσαν τις προτάσεις τους, και πλέον τον λόγο έχουν οι νομικοί σύμβουλοι, οι οποίοι και θα τις εξετάσουν.

Σκοπός όλων, είναι να βρεθεί φόρμουλα, ώστε οι όποιες διαφωνίες να ξεπεραστούν και την επόμενη εβδομάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να υπογραφεί το σχετικό συμβόλαιο για την τρέχουσα περίοδο».

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*