Home / Άλλα Σπόρ / Σε δυνατά προπονητικά καμπ στο εξωτερικό οι εθνικές μας ομάδες

Σε δυνατά προπονητικά καμπ στο εξωτερικό οι εθνικές μας ομάδες

Συμμετοχή σε δυνατά προπονητικά καμπ στο εξωτερικό περιλαμβάνει το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας των εθνικών μας ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ατομικών αγωνισμάτων του Μονάχου (13-21/08).

Μετά την απαραίτητη ξεκούραση οι διεθνείς επανήλθαν πριν από λίγες ημέρες στις προπονήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και σήμερα Κυριακή 31/07 αναχωρούν για την κεντρική Ευρώπη προκειμένου να μετάσχουν σε συγκεντρώσεις προετοιμασίας, που σίγουρα θα τους βοηθήσουν στον βαθμό ετοιμότητας για την κορυφαία διοργάνωση.

Η εθνική ανδρών μεταβαίνει στην Ουγγαρία με την 4άδα για τη βαυαρική πρωτεύουσα, δηλαδή τους Γιάννη Σγουρόπουλο, Γιώργο Κωνσταντινόπουλο, Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, Γιώργο Σταματούρο και τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή. Η εθνική γυναικών πάει στην Τσεχία με τις Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου, που είναι και στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, επιπλέον τις Αλίκη Κιούφη, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και επικεφαλής τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Καρύτσα.

Και τα δύο προπονητικά καμπ θα διαρκέσουν από τη 1 έως τις 6 Αυγούστου με τους διοργανωτές να προσφέρουν τη φιλοξενία και οι αποστολές θα γυρίσουν στις 7 του μήνα. Τα καμπ οργανώνονται φυσικά επειδή πλησιάζει το μεγάλο event στο Μόναχο και θα συγκεντρώσουν διεθνείς αθλητές και αθλήτριες κι από άλλες χώρες.

Στο προπονητικό κέντρο της ουγγρικής ομοσπονδίας στη Βουδαπέστη θα βρεθούν οι άνδρες και μεταξύ άλλων, θα συναντήσουν τους Ούγγρους Μπέντσε Μαγιόρος, Τόμας Λάκατος, Άνταμ Ζούντι και τους Φιλανδούς Μπένεντεκ Όλαχ και Άλεξ Ναόμι.

Στην πόλη Χάβιροφ της Τσεχίας πηγαίνουν οι γυναίκες. Στο σύγχρονο προπονητικό του κέντρο το τοπικό σωματείο πραγματοποιεί καμπ, επίσης από αύριο, 1 Αυγούστου, είναι για διεθνείς Ευρωπαίες και προσκάλεσε και την Ελλάδα.

Ουσιαστικό, που σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας, ο ομοσπονδιακός προπονητής μπορεί να έχει συνολικά πέντε αθλήτριές του, απλά η 18χρονη Παπαδημητρίου θα φύγει πριν από την ολοκλήρωση του καμπ, καθώς έχει δηλώσει ν’ αγωνιστεί στο Youth Contender του Μαρόκου, που (για τα κορίτσια) γίνεται από τις 5 έως τις 7 Αυγούστου (τόπος διεξαγωγής το Αγκαδίρ).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*