Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Σερέλης: «Πολύ σημαντική η νίκη επί του Άρη»

Σερέλης: «Πολύ σημαντική η νίκη επί του Άρη»

Ο Χρήστος Σερέλης δεν θα μπορούσε να έχει κανένα παράπονο, αφού το Λαύριο μετά τη μεγάλη νίκη στο Περιστέρι επικράτησε 92-71 του Άρη σε εξ αναβολής αναμέτρηση.

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου γιατί μετά τη μεγάλη νίκη στο Περιστέρι είχαμε ζητήσει από τα παιδιά να μείνουν προσηλωμένα στην άμυνα και από εκεί να ξεκινήσουμε για να κερδίσουμε και το σημερινό παιχνίδι. Νομίζω πως στα πρώτα 25-30 λεπτά, που στην ουσία τελειώσαμε το παιχνίδι, δείξαμε μεγάλη διάθεση σε αυτό το παιχνίδι. Στην άμυνα είχαμε καλές βοήθειες, στην επίθεση είχαμε έξτρα πάσες και πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη μετά το κακό ξεκίνημα που κάναμε», τόνισε και πρόσθεσε:

«Έχουμε σε τρεις μέρες ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα, γιατί αύριο είναι μια σημαντική μέρα προπόνησης για τον αγώνα με το Μεσολόγγι. Θέλω να ευχηθώ στον Άρη καλή συνέχεια και ιδιαίτερα στον Σάββα Καμπερίδη, που κάνει από πέρσι τεράστια προσπάθεια. Έχει κάνει ήδη δύο μεγάλες νίκες και εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*