Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Σερέλης: «Ίσως ήταν θέμα απειρίας»

Σερέλης: «Ίσως ήταν θέμα απειρίας»

Ο Προμηθέας έκανε το μπρέικ στην έδρα του Λαυρίου (79-86) και πήρε προβάδισμα στην ημιτελική σειρά της Basket League. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Χρήστος Σερέλης, στάθηκε στις δηλώσεις του στην δυσκολία αντιμετώπισης του Τζιαν Κλαβέλ, αλλά και στην έλλειψη εμπειρίας των παικτών του, η οποία ίσως να στοίχισε.

«Στην άμυνα δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε στο πρώτο ημίχρονο τον Κλαβέλ. Κλονίζεται η αμυντική σου συμπεριφορά όταν δέχεσαι αυτά τα σουτ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο, κυρίως από την επίθεση μας. Ο Προμηθέας ήταν πιο σωστά στο πνεύμα του αγώνα και γι’αυτό κατάφερε και νίκησε», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον δέυτερο ημιτελικό: «Και να κερδίζαμε, οι έδρες δε νομίζω ότι θα παίξουν ρόλο στη σειρά. Θα δούμε τα λάθη μας. Ενδεχομένως να είμαστε και λίγο πιο ελεύθεροι στο μυαλό στο δεύτερο παιχνίδι. Η ομάδα προσπαθεί όλα τα παιχνίδια, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω, περάσαμε ξανά μπροστά. Ίσως κάποιες φορές να είναι και θέμα απειρίας. Θα πρέπει να μπούμε πιο επιθετικοί στην άμυνα μας το Σάββατο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*