Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Σερέλης: «Ήμασταν λιγάκι κενοί»

Σερέλης: «Ήμασταν λιγάκι κενοί»

Στην απειρία των παικτών του Λαυρίου, την φυσιολογική κούραση από την ημιτελική σειρά της Basket League με τον Προμηθέα Πάτρας, αλλά και στην ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης, μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών.

«Είναι φυσιολογικό… Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό έναν τελικό και είναι πολύ σοβαρός και δυνατός. Είναι η πρώτη φορά για μια πολύ άπειρη ομάδα σε τέτοιες καταστάσεις. Ο τρίτος λόγος είναι ότι σπαταλήσαμε τεράστια ενέργεια με τον Προμηθέα. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά. Ήμασταν λιγάκι κενοί σήμερα. Το περιμέναμε, έχουμε στοχεύσει να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο στο δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι εκεί» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Σχολιάζοντας τη μέτρια εικόνα κάποιων παικτών, όπως ο Μουράτος, ο Ντιαλό και ο Κάρτερ, τόνισε: «Τράβηξαν στην ουσία το κουπί στα ημιτελικά. Παίζει ρόλο και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μας αντιμετωπίζει σα μια ομάδα που παίζει στον τελικό. Αυτό μόνο χαρά φέρνει στην ομάδα μας, το γεγονός δηλαδή ότι ο Παναθηναϊκός μας αντιμετωπίζει με τόσο μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*